IniciVoleibolEl filial del Volei Roquetes es manté a la Primera Divisió Catalana

El filial del Volei Roquetes es manté a la Primera Divisió Catalana

Els seniors masculins del Volei Roquetes, han culminat una temporada històrica. Primer va ser l’equip de la Superlliga 2, que es consolidava a la categoria, i ara ha estat el filial, que amb la victòria per 3-1 davant el CV Rubí, s’ha assegurat de forma matemàtica la permanència a la Primera Divisió Catalana, quan encara resta una jornada, per finalitzar la fase de permanència.

L’equip roquetenc s’ha situat al capdavant de la classificació amb 19 punts com el CV Salou, que ocupa la segona plaça, i per davant de l’Aula Sant Martí i CV Alella amb 18, CA Llars Mundet B i CV Rubi, 15 i CV Barberà B, 13. La pròxima jornada a la pista de les Llars Mundet B, serà de tràmit per als roquetencs.

En l’últim partit disputat al seu pavelló, l’equip dirigit per Fernando Sambido, van remuntar després d’imposar-se els visitants en el primer set per 17-25. En el segon els roquetencs van ser molt superiors, no donant gaires opcions al rival, i situant l’empat després del 25 -14. També es van imposar amb solvència en el tercer per 21-25, i el CV Rubi, que no es va donar per vençut, va lluitar molt en el quart, que es va decantar a favor dels locals per un ajustat 25-23.

CV ROQUETES, 3
CV RUBÍ, 1

CV Roquetes ‘B’: Jaume, Cancel, Roig, Jesús, Ferran, Goldero, Serrato, March, Vicient, Garcia.

CV Rubí: Antoni, Corró, Díaz, Muñoz, Pla, Panisello, Mayo.

Àrbitre: Jorge Zachozy.

Parcials: 0-1, 17-25 (20′); 1-1, 25-14 (22′); 2-1, 25-21 (28′); 3-1, 25-23 (32′). Duració: Una hora i quaranta-dos minuts.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió Sènior masculina, després de disputar-se la tretzena jornada del grup de permanència, clicant sobre la següent imatge: