IniciBàsquetEl Cantaires Tortosa, augmenta la seua ratxa victoriosa, superant per 84-72 al...

El Cantaires Tortosa, augmenta la seua ratxa victoriosa, superant per 84-72 al Reus Deportiu

L’equip tortosí va anar sempre per davant en el marcador, arribant al final d’un primer quart igualat amb 20-17. Al segon amb tres triples consecutius va augmentar la diferència, comptant al descans amb una renda de 12 punts (47-36), amb 28-17 en aquest segon parcial. No es van resignar els visitants a la derrota, però el tercer quart va tornar a ser d’iniciativa tortosina 21-18. En l’últim quart un triple d’Arnau Pedret, va situar la màxima diferència de 20 punts 73-53, i després els reusencs van maquillar una mica el marcador

Davima Cantaires CB Tortosa: Arnau Pedrell (5), Rubén Mascarell (1), Roger Pedret (17), Lluís Bel (11), Oriol Mora (17), Cèsar Hidalgo (5), Wilmer Jonàs Luna (13), Josep Faiges (5), Gerard Rodríguez (3), Martí Viader (6), Àlex Salvadó (2), Òscar Patón.

L’equip tortosí és líder en solitari amb ple de victòries, tot i comptar amb un partit menys.

Segueix la ratxa negativa de resultats de l’equip rapitenc, que en aquesta ocasió no van poder superar a la seua pista al Reus Ploms Salle Verd, que va fonamentar el seu triomf amb la superioritat en el primer quart i l’actuació de Marc Chaves, autor de 30 punts al que no va poder frenar, sobretot en l’inici, el conjunt rapitenc. El primer quart va finalitzar amb un clar 11-23 per als visitants. Després va reaccionar el CB Rapitenc, dominant en els tres quarts (13-12), (25-19) i (15-14), però sempre anant a remolc del seu rival. Amb 58-66 van reaccionar els rapitencs amb un parcial 6-0, en tirs lliures, incloses tres errades, per situar-se a tan sols dos punts, però els dos punts d’Adrià Martin van deixar el marcador amb el definitiu 64-68, deixant als rapitencs en la novena posició amb 3 victòries i 5 derrotes.

CB Rapitenc Bear Quimica: Jordi Morales, Kevin Costes, Ferran Roman (6), Joan Roman (19), Adam Albiol (5), Josep Gasparin (2), Marc Espelta, Joan Ferrando (22), Noah Sancho (4), Unai Ariza (2).

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.9), després d’aquesta jornada, clicant la imatge adjunta:

L’Amposta suma i segueix invicte

La novena jornada del grup 1 de la Territorial, ha representat un nou triomf del CB Amposta Pneumàtics Armando Pueyo, superant 85-52 al Rocabruna Sots-25. L’equip ampostí és líder en solitari amb ple de victòries.

El CB Móra d’Ebre també es va imposar en el duel ebrenc, davant l’AES Stockplus La Sénia, per 73-58. El CB l’Ametlla de Mar es va imposar per 42-69 a domicili al Reus Ploms Salle Blanc.

Podeu veure la classificació de la categoria Sènior Masculí a la seua primera fase (G.1) clicant a la imatge inferior: