IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl Club Hoquei Patí Amposta presenta les plantilles de tots els seus...

El Club Hoquei Patí Amposta presenta les plantilles de tots els seus equips

El Club Hoquei Patí Amposta va presentar el passat divendres a la nit al pavelló municipal d’Amposta, a les plantilles de tots els seus equips del planter. Un projecte liderat per José Luis Garcés de Marcilla Oller (Entrenador Nacional d’Hoquei Patins), vallenc de naixement i instal·lat a les Terres de l’Ebre des de fa més de 25 anys.

El projecte va néixer la temporada 2019/2020. La idea sorgeix després de gairebé un any de converses amb Roger Molina, actual director esportiu del Club Patí Valls i entrenador de porters de la selecció absoluta d’hoquei patins.Abans de presentar la proposta a la junta, la va compartir amb el coordinador del club, Sam Peribáñez, que va donar llum verda per a engegar el projecte.

Un projecte basat a marcar objectius per categoria; en buscar els entrenadors adients per al club, entrenadors per a porters i entrenadors per a la part física; arribant a un acord amb la Junta per a dirigir des de l’escola fins a la categoria Infantil.

El projecte inclou entrenaments amb l’hoquei XS, un sistema creat per Isidre Brufau, que adapta el material (pilota, sticks, porteries…) i la pista per als més petits i alhora s’aprofita aquest sistema per a treballar amb els equips més grans en espais reduïts.

El sistema d’aprenentatge busca impulsar a través del descobriment: els entrenadors guien als nens i nenes amb algunes pautes i ells mateixos van descobrint el joc, de manera que han de prendre decisions mitjançant la tècnica d’assaig-error.

Dins el projecte es compta amb l’assessorament extern del Quim Paüls, una de les grans figures de l’hoquei en l’àmbit mundial, qui ve a fer entrenaments a totes les categories i valora i aconsella en els punts de millora.

Durant la temporada passada es va realitzar un campus d’iniciació a l’hoquei i un Campus amb Xavi Costa, jugador de l’OK Lliga qui va començar la seua carrera al club ampostí i és actual jugador del Noia.

Pel que fa a partits, en estar en fase de formació, no es dóna importància al marcador sinó al fet que tots els nens juguen els mateixos minuts. Fins a la categoria aleví, el capità és rotatiu cada setmana i, per tant, és qui tira els penals i les faltes directes independentment de quin siga el resultat. A Infantil l’equip ja decideix qui serà el capità.

Quant a la part social del club, el projecte pretén iniciar l’Hoquei Adaptat junt amb l’escola d’educació especial APASA d’Amposta, sent el segon club de la província en posar en marxa aquesta iniciativa, després del CP Valls i a la que s’hi afegirà el CP Vila-seca. Malauradament, la COVID-19 ha impossibilitat poder començar encara aquesta activitat.

Des del CHP Amposta, es pretén donar a conèixer l’hoquei com una opció més dins el ventall d’esports que es poden fer a Amposta, anant a les escoles públiques de la població i ensenyant a patinar als alumnes proporcionant tant el material necessari com un entrenador. També estan motivant als jugadors de categories juvenil i júnior a què es traguen el carnet d’entrenador i els promocionen dins el mateix club.

Enguany s’han fet camisetes noves, comptant amb la col·laboració dels espònsors per a les categories base; Mitton, Codi Binari i, com a espònsor principal, Smartphone Amposta, qui donarà el nou nom del club: CHP Smartphone Amposta. A més, s’ha cedit un espai a l’associació PKU de trastorns alimentaris, logotip de la qual anirà imprès a la camiseta de manera gratuïta. A més el club en l’acte de presentació va voler agrair també als espònsors que tenen un espai de publicitat al pavelló.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 33

Últimes notícies