IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta remunta a la segona part i s'imposa amb solvència...

El CHP Amposta remunta a la segona part i s’imposa amb solvència al Cambrils

El CHP Amposta va superar al CP Cambrils en partit de la Segona Catalana d’hoquei patins, disputat al pavelló municipal d’Amposta, després de la presentació oficial de les plantilles de tots els equips del club.

A la primera part l’equip dirigit per Jordi Mirado, va disposar de moltes oportunitats de marcar, però sense tenir l’efectivitat necessària. El CP Cambrils va marcar a cinc minuts per finalitzar el primer temps, arribant-se al descans amb mínima avantatge visitant. A la segona part els jugadors ampostins van sortir decidits a canviar la dinàmica del joc, tot i que a l’inici el porter Juan Pablo Alba va estar providencial aturant un penal. Al minut 7, va empatar Pau Esquerrè i a continuació Robert Carles, marcava el segon gol.

En dos minuts els ampostins van certificar la remuntada, i ja en la recta final Pau Estudillo amb dos gols i Pau Esquerré van deixar sentenciat el partit, ja que el segon gol visitant ja només va servir per maquillar el marcador.

CHP Amposta: Juan Pablo Alba i Marc Bayo a la porteria; Josep Pons, Pau Esquerré (2), Robert Carles (1), Pau Estudillo, Toni, Ferran Pons, Joan Esquerré, Adrià.

També victòria de l’equip júnior per 11-3 davant el Masquefa, per seguir la bona ratxa d’una temporada que està resultant molt positiva.