IniciBàsquetEl Cantaires Tortosa guanya a la pista del Claret i manté el...

El Cantaires Tortosa guanya a la pista del Claret i manté el primer lloc i el seu ple de victòries

El Davima Cantaires Bàsquet Tortosa finalitza el 2021 de forma brillant. La treballada victòria per 78-85, li permet finalitzar l’onzena jornada amb el ple de victòries, els nou partits disputats guanyats, i com a líder del grup 9 de la Tercera Catalana, tot i haver disputat dos partits menys que el Reus Ploms Salle Verd, que és segon amb els mateixos 18 punts.

L’equip tortosí va haver de superar un rival complicat, que va començar el partit molt encertat en els llançaments a llarga distància, finalitzant per davant el primer quart (24-19), amb cinc triples anotats. En el segon quart van continuar portant la iniciativa, per arribar al descans amb un preocupant 42-34. Va reaccionar l’equip tortosí a la tornada dels vestidors, i amb un tercer quart inspirat en atac, i un parcial 21-32, van aconseguir remuntar.

L’inici de l’últim quart els jugadors dirigits per Berni Rubio van aconseguir un parcial 2-12, que li va permetre disposar de la màxima diferencia favorable (65-79). No es va rendir el conjunt vallenc, encara que l’equip tortosí no li va donar opció, tot i que amb dos triples i tirs lliures van maquillar el resultat en l’últim tram del partit.

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Pau Martin, Arnau Pedret (5), Rubén Mascarell (2), Roger Pedret (15), Oriol Mora (8), Héctor Paris, Wilmer Jonas Luna (16), Josep Faiges (2), Gerard Rodríguez (5), Martí Viader (26) i Àlex Salvadó (7).

Es va ajornar el partit entre el CB Rapitenc Bear Quimica i el Reus Deportiu, i en la resta d’aquesta onzena jornada es van registrar aquests resultats: CB Montblanc VGL, 78-El Carme Bàsquet, 69; ASISA Sant Pere i Sant Pau, 63-AB Vendrell 2, 70; AD Torreforta B, 49-CB Cambrils, 65, i CB Morell, 70-Reus Ploms Salle Verd, 81.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.9), després d’aquesta jornada, clicant la imatge adjunta:

El CB Amposta segueix ferm

A la Tercera Catalana territorial de Tarragona, el CB Amposta Pneumàtic Armando Pueyo, continua la seua espectacular ratxa, amb ple de victòries en els onze partits disputats, que li permet seguir com a líder en solitari, i amb una clara diferencia sobre el Rocabruna sots 25, que ocupa el segon lloc.

En aquesta onzena jornada, incompleta per l’ajornament dels partits, AES Stockplus La Sénia-CB Vila-seca Blau sots-21 i CB l’Ametlla de Mar-CB Constantí Green, l’equip ampostí es va imposar per 78-66 al Reus Ploms Salle Blanc. Victòria també, en el seu cas a domicili, del CB Móra d’Ebre per 67-78 a la pista del CB La Selva B, i del CB Rocabruna sots-25, 52-46 davant el Manyanet Reus B.

Podeu veure la classificació de la categoria Sènior Masculí a la seua primera fase (G.1) després de les primeres onze jornades de lliga disputades, clicant a la imatge inferior: