IniciFutbolPresentació del llibre d'Emma Oliva Ortiz Bel sobre la història de la...

Presentació del llibre d’Emma Oliva Ortiz Bel sobre la història de la UE Remolins-Bítem

UE Remolins-Bítem: La il·lusió d’un poble, és el títol del llibre d’Emma Oliva Ortiz Bel, que es va presentar a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

El llibre editat per Circulo Rojo, compta amb un total de 145 pàgines en blanc i negre, amb pròleg a càrrec d’Albert Aragonés Salvat, i narra la història del futbol a Bítem des de els seus orígens, la fusió amb la UE Remolins, i la seua trajectòria fins a l’any 2020, il·lustrada amb fotografies d’equips, documents, fitxes i alguns articles apareguts a la premsa en les etapes destacades del club. També es pot trobar informació dels presidents i entrenadors de l’entitat, l’escut, el torneig Mariano Toha, camps, jugadors i una completa informació del que ha estat la trajectòria del club.

Emma Oliva Ortiz Bel, la jove autora tortosina del llibre, nascuda el 2002, actualment estudiant del Grau de Dret a la Universitat Rovira i Virgili, va cursar segon de batxillerat econòmic-social a l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa, on va redactar aquest treball de recerca, que ha sortit a la llum en forma de llibre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies