IniciBàsquetEl Cantaires Tortosa perd en el segon assaig amb el Samà Vilanova...

El Cantaires Tortosa perd en el segon assaig amb el Samà Vilanova de Primera Catalana

El Cantaires Bàsquet Tortosa va disputar el segon partit de pretemporada en un exigent duel amistós davant el Samà Vilanova, equip de Primera Catalana, perdent per un ajustat 53-59.

La plantilla de l’equip tortosí, amb el retorn del tècnic Jordi Adell va disputar el seu segon assaig per a preparar el debut a la Segona Catalana, categoria que van assolir la temporada passada amb un brillant ascens.

El partit es va disputar al pavelló del Temple, i els jugadors del conjunt tortosí van oferir una irregular actuació, com és lògic en aquesta primera etapa de la pretemporada. Van anar sempre per darrere en el marcador, degut sobretot a la superioritat del Samà Vilanova, que de sortida va situar un parcial de 0-12, davant un equip local que va tenir moltes dificultats per anotar, arribant-se al final del primer quart amb un clar 7-.22 per als vilanovins.

Van millorar en el segon quart, superant al seu rival amb un parcial 19-14, per marxar al descans amb un avantatge del Samà Vilanova de 10 punts (26-36).

Ho van intentar els tortosins després del descans, però l’equip del Garraf va agafar de nou la iniciativa, fins a arribar a la seua màxima renda de 18 punts (35-53), a punt d’arribar al final del tercer quart, que finalitzava amb un expressiu 38-53, amb parcial en aquest període de 12-17 a favor dels visitants.

No es va resignar a la derrota l’equip de Jordi Adell, que en l’últim quart es va imposar per un parcial 16-6, creant molts problemes la seua defensa a l’atac rival.

No van poder jugar per part tortosina el recentment incorporat Antxón Hernández, jugador basc que estava inactiu després de la seua etapa al Cambrils, format al planter del Baskonia, amb experiència en la Lliga EBA, i Roger Pruñonosa, que retorna al club, però no es podrà incorporar fins al pròxim dia 10 d’octubre.

Van jugar i anotar per part del Cantaires Bàsquet Tortosa: Pau Martin (11), Rubén Mascarell (2), Roger Pedret (5), Lluís Bel (6), Josep Colomé, Willmer Luna (15), Josep Faiges, Arnau Carles (7), Arnau Espinós, Àlex Salvadó (2), Arnau Pedret (6).

El pròxim compromís de l’equip tortosí serà el dissabte i diumenge, dies 17 i 18 de setembre, dates de celebració del Torneig Jordi Angelats-Ciutat de Tortosa, on intervendran tots els equips del club, i el sénior tindrà com a rivals al CB Vinaròs i CB Benicarló “B”.