IniciHandbolTriomf per la mínima de l'Handbol Ampolla a la pista de l'Handbol...

Triomf per la mínima de l’Handbol Ampolla a la pista de l’Handbol Ascó en el segon duel de preparació

Després de la derrota en el primer duel de preparació a la pista del Sant Joan Despí, l’Handbol Ampolla va aconseguir superar en el seu segon duel de preparació, la confrontació a Ascó davant un equip també de superior categoria.

El conjunt dirigit per Agustí Calbet es va imposar en un partit molt igualat per 29-30 a l’Handbol Ascó. El partit va començar amb una bona defensa de les visitants, deixant a l’Ascó només amb 3 gols en els primers 10 minuts (3-6), però una ratxa negativa de pilotes perdudes van propiciar que el conjunt de la Ribera d’Ebre, capgirés el marcador, que al minut 20 assenyalava un resultat de 12 a 10 i aquesta diferència de 2-3 gols per baix al marcador e es va mantenir fins al descans (15-12).

A la segona part, les noies d’Agustí Calbet van sortir molt concentrades, tant en defensa com en atac, i amb un parcial de 2 a 8 als primers 10 minuts de la represa van agafar una avantatja de 3 gols (17-20). Al minut 24, l’Ascó es ficava pel davant al marcador (27 a 26), però el c conjunt del Baix Ebre en els últims 6 minuts es va refer, amb una bona defensa i amb una Emma encertadíssima des de l’extrem amb 6 gols de 6 tirs, on 4 van arribar als últims 6 minuts i van determinar la victòria visitant. Bon partit de tot l’equip que va lluitar fins al final amb la recompensa de la victòria per 29 a 30.

Per part de l’Handbol Ampolla van jugar Lluïsa Hierro (11 aturades) i Helena Piñol (6 aturades) a la porteria, i Lidia Zaragoza, Yaiza Ferré (7), Cristina Tortajada (7), Judit Calbet, Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza (4), Mireia Ferré (1), Emma Vicente (9) i Patri Cao.

El pròxim compromís de les jugadores dirigides per Agustí Calbet, serà el torneig “Ciutat de l’Ampolla” que es disputarà el pròxim 11 de setembre aa partir de les 11 hores al pavelló municipal de l’Ampolla, amb un triangular amb dos equips de Lliga Catalana, Handbol Ascó i Handbol Sant Joan Despí “B”, i l’Handbol Ampolla recentment ascendit a Primera Catalana.