IniciBàsquetEl Cantaires Tortosa s'emporta la victòria de la pista de la Peña...

El Cantaires Tortosa s’emporta la victòria de la pista de la Peña Fragatina

El Davima CB Cantaires es va emportar la victòria de la ciutat aragonesa de Fraga, i es consolida en la part alta de la classificació del seu grup de Segona Catalana.

L’equip tortosí va reaccionar després d’un primer quart amb molts dubtes i poc encert ofensiu, que la Peña Fragatina va aprofitar per a dominar per una escassa renda de 4 punts. En el segon quart va continuar el poc encert ofensiu, en aquesta ocasió per part dels dos equips, però el Cantaires més entonat en defensa, va poder marxar al descans amb una mínima avantatge (21-22).

En el tercer quart va millorar l’aportació ofensiva dels dos equips, però el Davima Cantaires va augmentar la seua renda, amb el gran encert des de la línia de 6,75, amb un total de sis triples en aquests 10 minuts, tres consecutius de Wilmer Jonás Luna, en una ratxa de gran inspiració. Es va entrar a l’últim quart amb una renda de sis punts favorable als tortosins, que va incrementar-se fins a la màxima del partit de quinze punts a quatre minuts per final (46-61). Dos triples locals consecutius van rebaixar la renda, però sense perillar mai el meritori triomf tortosí, davant un rival al qual va condemnar també el poc encert gairebé tot el partit des de la línia de tirs lliures, amb un molt discret percentatge del 33% d’encert en els llançaments.

La pròxima jornada el Davima Cantaires Bàsquet Tortosa afrontarà el corresponent descans que li marca el calendari.

CB PEÑA FRAGATINA, 58 (21)
CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 69 (22)

CB Peña Fragatina: Rios (10), Español (12), Iñigo Enrech (11), Casas (5), Puig (3), cinc inicial, Berenguer, González (3), Raul Portolés, Murillo (5), David Portolés (3), Néstor Enrech (6). 23 faltes personals, eliminats, Iñigo Enrech (36’) i Español (37’). Tres triples. 8/24 tirs lliures.
Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (7), Lluis Bel (3), Antxon Hernández (16), Arnau Carles (5), Salvadó, cinc inicial, Martín (9), Mascarell (5), Colomé (2), Luna (20), Faiges, Espinós (2). 21 faltes personals, eliminats, Arnau Pedret (32’) i Martin (40’) 10 triples. 16/26 tirs lliures.
Àrbitres: Joan Moya López i Joan Pla Aldabo
Parcials: 17-13, 4-9,  22-27, 15-20

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la quarta jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: