IniciPoliesportiuEsgrimaMedalla de bronze per a Fabregat i Gavaldà a la Tirada Nacional...

Medalla de bronze per a Fabregat i Gavaldà a la Tirada Nacional de Rànquing de Medina del Campo

Els representants de la Sala Esgrima Amposta, Àngel Fabregat i Eugeni Gavaldà, es van penjar la medalla de bronze, al VI Torneig Nacional de Rànquing, disputat al poliesportiu Pablo Cáceres de la ciutat de Medina del Campo, amb un total de 96 tiradors, on també va tenir lloc la tirada la Lliga Nacional de Clubs.

La medalla d’or va ser per Álvaro Ibáñez (Sala Armas Valencia), que va derrotar en la final a Raül Sarrio (Club Esgrima Pozuelo).

Àngel Fabregat en semifinals va perdre davant Raül Sarrio en una confrontació molt emocionant i igualada per un ajustat 14-13. Abans havia superat al portugués Miguel Frazao 15-11, i a Yago Navarro (Club Navarro), Roger Señis (CE Granollers), 15-5, i Diego Calderón (CE Corunya), 15-12.

Eugeni Gavaldà en semifinals no va poder superar al campió Álvaro Ibáñez, perdent per 15 10, després d’haver guanyat a Diego Balmorí (CE Duque de Medina del Campo), Álvaro Fernández Calleja (CE Las Rozas Madrid), 15-14, i Mateo Urbeneta (CE Navarro), 15-10.

Tomàs Gonell va ocupar la sexta posició, perdent a quarts de final amb Álvaro Ibáñez per 15-7, autèntic botxí dels tiradors del club, després d’haver derrotat a Javier Ivan Gormaz (100TO-C) i Emilio Fernández Jimeno (CE Pozuelo). Ferran Tomàs va ser trenta-dosé, i Guillem Martínez, Aleix Jiménez i Ivan Borodin no van poder superar la seua pole.