IniciBàsquetEl Cantaires Tortosa supera al Cambrils i es converteix en l'únic equip...

El Cantaires Tortosa supera al Cambrils i es converteix en l’únic equip invicte del grup

Amb la victòria agònica per 55-56 a la pista del CB Cambrils, el Davima Cantaires Bàsquet Tortosa, segueix com a únic equip invicte del grup 9 de Tercera Catalana, i es situa com a líder en solitari, després de provocar la primera derrota de l’equip cambrilencs. L’equip tortosí va anar a remolc gairebé tot el partit, amb mínimes diferències favorables a l’equip local amb 17-16 en el primer i 20-19 en el segon, per arribar al descans amb una renda de dos punts per als locals (37-35). La situació es va complicar en el tercer quart, amb un Cantaires amb molts problemes ofensius, per anotar tan sols cinc punts i arribar al final del tercer quart per darrere (50-43). En l’últim quart la defensa tortosina va resultar determinant, començant amb un parcial en cinc minuts d’1-7. Es va entrar a l’últim minut amb 55-53, i va decidir un triple d’Arnau Pedret.

Davimia Cantaires CB Tortosa: Arnau Pedrell (5), Rubén Mascarell (12), Roger Pedret (13), Lluís Bel (3), Cèsar Hidalgo (2), Hèctor Paris (2), Wilmer Jonàs Luna (17), Gerard Rodríguez, Martí Viader, Àlex Salvadó (2).

Aquest dissabte a les 19:30 rebrà al pavelló del Temple al Reus Deportiu.

El CB Rapitenc va mantenir moltes opcions de victòria durant la primera part, amb els dos primers quarts molts igualats, perdent el primer (16-13), i guanyant el segon (18-20), amb 34-33 al descans. El tercer va resultar decisiu amb un parcial d’entrada de 15-2 amb 28-18 al final. Després els locals no van perdre la iniciativa i també es van imposar en l’últim quart finalitzant 85-71.

CB Rapitenc Bear Quimica: Jordi Morales, Kevin Costes (4), Ferran Roman (9), Joan Roman (6), Adam Albiol (5), Josep Gasparin (16), Marc Espelta (2), Joan Ferrando (14), Noah Sancho (9), Alfons Fornes (4), Unai Ariza (2).

El dissabte rebran al Reus Ploms Salle Reus Verd a les 19:00 hores.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.9), després d’aquesta jornada, clicant la imatge adjunta:

Jornada molt positiva a la territorial

L’octava jornada del grup 1 Territorial ha estat molt positiu per als equips ebrencs, que han aconseguit el ple de victòries. El CB Amposta Pneumàtics Armando Pueyo, després de guanyar 73-84 a la pista de La Selva B, segueix líder en solitari i invicte. Victòria també de l’AES Stockplus La Sénia per 70-62 davant el Reus Ploms Salle Blanc, del CB Móra d’Ebre, 59-87 a la pista del Vila-seca Blau Sots-21, i del CB L’Ametlla de Mar, per 64-55 com a local davant el Manyanet Reus B.

Podeu veure la classificació de la categoria Sènior Masculí a la seua primera fase (G.1) clicant a la imatge inferior: