IniciBàsquetEl CB Amposta acusa el deficient inici de partit a Montblanc

El CB Amposta acusa el deficient inici de partit a Montblanc

Li va costar a l’equip ampostí entrar en el partit, i el conjunt local, va portar la iniciativa de forma clara, en un primer quart poc inspirat en atac i defensa per part visitant. El 24-9 del primer període, va fer anar als ampostins a remolc la resta del partit, tot i que en segon van reaccionar, anotant-se el parcial per dos punts de diferència. Al descans es va arribar amb avantatge de l’equip montblanquí de 13 punts (37-24).

El parcial 5-0 de sortida va permetre als locals, fer pujar la màxima diferencia al marcador de 18 punts (42-24), en un període amb predomini de les defenses sobre els respectius atacs. Va reaccionar el CB Amposta, però sense poder apropar-se en l’electrònic.

L’últim quart va ser molt igualat, i els ampostins es van situar a només 7 punts (55-48), però sense poder certificar la remuntada.

VGL CB MONTBLANC, 63 (37)
CB AMPOSTA, 50 (24)

VGL CB Montblanc: Francesch (17), Christian Sanromà (17), Just (6), Lluis López (7), Llort (9) -cinc inicial-, Civit (5) Briansó, Marc López (2). 10 faltes personals. Sis triples. 17/22 tirs lliures.

CB Amposta: Dasi (7), Hamza (5), Castan (3), Leyenda (13), Abella (2), cinc inicial, Masdeu (2), Kevin Ruiz (12), Jovani, Pech (4), Barberà (2). 19 faltes personals. Quatre triples. 4/4 tirs lliures.

Àrbitres: Ramon Paris Garcia i Antón Fornies Mariné.

Parcials: 24-9; 13-15; 12-11; 14-15.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la vintena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: