IniciBàsquetEl CB Amposta no pot certificar la remuntada i perd en el...

El CB Amposta no pot certificar la remuntada i perd en el tram final

El CB Amposta va tenir les seues opcions d’emportar-se la victòria de la pista del Bàsquet Arboç, però la reacció del tercer quart no va tenir continuïtat, en el partit en el que retornava el màxim anotador de l’equip Pau Pastor.

BÀSQUET L’ARBOÇ, 69 (43)
CLUB BÀSQUET AMPOSTA, 64 (30)

Club Bàsquet Amposta: Biosca (3), Hamza, Pastor (16), Marliere (15), Calafell –cinc inicial- Jovani, Dasi (11), Castan (5), Verge, Abella, Martí (4), Calafell (10). 24 faltes personals, eliminat, Marliere (40’). Sis triples. 14/29 tirs lliures.

Parcials: 24-20; 19-10; 11-24; 15-10.

Els locals van començar amb molt d’encert en el llançament exterior, amb cinc triples transformats per aconseguir una renda favorable de 4 punts. En el segon, l’Arboç va continuar encertat, davant un conjunt ampostí que va baixar les seues prestacions ofensives, per arribar al descans amb un desavantatge de 13 punts (43-30).

A la tornada dels vestidors, els ampostins van sortir més endollats, i amb l’encert de Pastor i Dasi, van reduir diferències, fins empatar a 54. L’últim quart va ser molt igualat en els dos últims minuts els ampostins només van anotar un tir lliure, sense aprofitar que els locals tampoc van estar encertats des de la línia de 4,57.

La pròxima jornada serà el dissabte 6 d’abrils, en partit que es diputarà al pavelló ampostí a les 17:30, davant el CB Montblanc.

Podeu veure la classificació després de vintena jornada a 1a territorial sènior masculí (grup únic), clicant la imatge inferior: