IniciPoliesportiuHoquei PatinsEls últims instants tornen a ser fatídics per al CHP Amposta

Els últims instants tornen a ser fatídics per al CHP Amposta

El CHP Amposta va tornar a caure en el tram final del partit, en aquesta ocasió a la pista del CN Reus Ploms, un dels equips situats a la part alta de la classificació.

L’equip local amb jugadors molt experimentats, la majoria amb passat en equips de superior categoria, van imposar els seu ritme en la primera fase del partit, mentre el CHP Amposta, que comptava amb la baixa de Josep Pons per acumulació de targetes blaves, no es va trobar còmode a la pista, i els seus remats es van estavellar amb el bon porter local Guasch, que va protagonitzar intervencions de molt mèrit. Els reusencs, que van aprofitar molt bé algunes jugades a la contra, es van avançar de forma clara al marcador amb dos gols, encara que Estudillo va reduir diferències. Abans del descans el Reus Ploms va augmentar la seua renda per situar el 3-1 al marcador, i a la represa el 4-1, que complicava molt la situació per als ampostins, que malgrat tot van reaccionar, i amb gols d’Estudillo, Ferran Pons i Pau Esquerré, van aconseguir empatar.

Els ampostins van tenir opció d’avançar-se amb un remat de Pau Esquerre, i desprès de la gran aturada de Guasch, el Ploms es va tornar a avançar. En l’últim minut l’ Amposta va arriscar, sense porter, i amb un jugador més de pista, en busca de l’empat, però en els últims segons va arribar la sentencia local.

La pròxima i vint-i-tresena jornada, el conjunt ampostí jugarà a les 18:15 hores de diumenge, al Centre Esportiu del Guinardó, amb el FC Martinenc.

CN REUS PLOMS, 6
CLUB HOQUEI PATÍ MC’DONALD’S AMPOSTA, 4

CN Reus Ploms: Guasch, Salvat, David Pujol, Mas, Moragas (1), Ballesté, Millán (1), Arnau Pujol, Llorens (4).

CHP MC Donald’s Amposta: Juan Pablo Alba i Pau Fernández, porters, Pau Esquerré (1), De Alfonso, Ferran Pons (1), Erill, Labernia, Estudillo (2).

Àrbitre: Josep León Ruiz. Targeta blava al  local Arnau Pujol.

Podeu veure la taula classificatòria de Segona Catalana Masculina al grup 1 després de la vint-i-dosena jornada del campionat de lliga, clicant sobre la imatge inferior: