IniciBàsquetEl CB Amposta perd una confrontació molt disputada amb la Salle de...

El CB Amposta perd una confrontació molt disputada amb la Salle de Reus

El CB Amposta va competir amb possibilitats d’haver superat a la Salle de Reus, segon classificat del grup, en un partit amb alternances. Els visitants van començar més entonats en atac, i van situar-se per davant en el marcador. En el segon quart es va produir la reacció ampostina, dixant al seu rival amb només 10 punts, que els va permetre, marxar al descans amb una renda de tres punts (36-33).

A la segona part el CB Amposta va tenir molts problemes per anotar, i el conjunt reusenc molt encertat des de la línia del tir lliure, va capgirar el marcador. En l’últim quart els ampostins sempre van anar a remolc, tot i que els visitants només van anotar nou punts amb l’encert en tres llançaments triples, però els jugadors del conjunt dirigit per Sergi Romero va desaprofitar cinc tirs lliures en els últims quatre minuts que van ser determinants.

CB AMPOSTA, 58 (36)
CB LA SALLE DE REUS, 61 (33)

CB Amposta: Dasi (10), Bianchin (2), Pastor (25), Fortuño (6), Abella -cinc inicial- Hamza (5), Jovani, Castan (5), Kevin Ruiz (5). 19 faltes personals, eliminat Hamza (31’). Dos triples. 12/23 tirs lliures.

CB Salle de Reus: Moncusí, Lucas, Calba (10), Romero (6), Folch (20) -cinc inicial- Llorach (13), Sanjuan (12. 20 faltes personals. Set triples. 13/19 tirs lliures.

Àrbitres: Felipe Jesús del Sol Morí i Jordi Ortega Urdain.

Parcials: 18-23; 18-10; 12-19; 10-9.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la vint-i-cinquena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: