IniciBàsquetPrimera victòria del Bàsquet l’Ametlla en la fase d’ascens

Primera victòria del Bàsquet l’Ametlla en la fase d’ascens

El CB l’Ametlla de Mar va estrenar el seu caseller de victòries en la fase d’ascens a Tercera Catalana, després de perdre les tres primeres jornades.

L’encert ofensiu de Pol Aguado, i la poca inspiració visitant des de la línia del tir lliure, van resultar determinants, en un partit dominat pels locals fins al descans. En el primer quart els dos equips no van estar gaire encertats en l’aspecte, predominant les defenses sobre els respectius atacs. En el segon quart l’Ametlla de Mar, va estar molt encertat en el llançament exterior, aconseguint cinc triples, que li van permetre marxar al descans amb una bona renda de 9 punts (36-27).

A la segona part va millorar l’equip tarragoní en atac, i un triple d’Adrià Rubio a poc més d’un minut, van situar els visitants a només tres punts (69-66). Un triple de Pol Aguado va sentenciar el partit.