IniciMotorMotocròsPodi de Jordi Gueche a la tercera prova de la Lliga Catalana...

Podi de Jordi Gueche a la tercera prova de la Lliga Catalana de motocròs

El circuit gironí dels Cortals de Sant Hilari, va acollir la tercera prova de la Lliga Catalana de motocròs, després de les disputades a Amposta i Almacelles, amb presència de pilots ebrencs.

En la categoria de MX+35, Jordi Gueche (MC Tot Motor dels Reguers), va pujar al tercer esglaó del podi, que van completar el guanyador Enric Rovira (Moto Club VDB), i el segon classificat Jordi Coletas (MC Segre). Josep Adell, també del club dels Reguers, va acabar en sèptima posició.

En la classificació general, Jordi Gueche ocupa la segona posició, amb un total de 79 punts, només superat pel líder Enric Rovira amb 52. Josep Adell és quint amb 52.

En la categoria júnior, Didac Ferré (MC Amposta), va finalitzar en octava posició, en una prova dominada per Aleix Martí, amb segon i tercer lloc de Jan Josa (MC Segre) i Biel Pons (Amics Moto Valls de Torroella).

A la classificació general, continua líder, tot i no haver competit en aquesta prova, Biel Piera (MC Segre), amb 83 punts. El pilot dels Freginals, Didac Ferré, és novè amb 35. La pròxima cita de la Lliga Catalana Interprovincial, serà el 4 de juny al circuit de Salomó.

També es va disputar l’última prova del Campionat d’Espanya de motocròs en el circuit Las Salinas d’Alhama de Múrcia, amb catorzena posició de Lluís Sanz i divuitena de José Luis Dauden, pilots del Moto Club Amposta, en la categoria Elit/MX-1, en la que es va imposar Carlos Campano.