IniciHandbolL'Ampolla empata amb l’Handbol Gavà en un partit molt intens

L’Ampolla empata amb l’Handbol Gavà en un partit molt intens

Partit molt igualat des de principi a fi i un punt sumat per part de l’Handbol Ampolla que li serveix per a sortir de la cua d’aquesta fase d’ascens.

Primera part molt intensa amb alternances al marcador, on les defenses dels dos equips no van estat gens encertats, i si els atacs haguessin estat més encertats el resultat hauria pogut ser molt més elevat. Al descans el marcador indicava un empat a 17 gols.

A la segona part va haver-hi més intensitat en defensa, i les locals no van deixar de lluitar en cap moment. Tot i la igualtat, existent en el joc, es va arribar al minut 22 amb 3 gols amunt (29 a 26,) obligant a l’entrenador del Gavà a demanar temps mort. La mesura va donar efecte, ja que amb un parcial d’1 a 4 van empatar el partit a 30 gols, en uns minuts finals d’infart on les errades per les dues bandes van ser constants.

HC AMPOLLA, 30
HANDBOL GAVÀ ‘B’, 30

HC Ampolla: Helena Pinyol (13 aturades) a la porteria, Yaiza Ferré (2), Fani Caballé (1), Cristina Tortajada (8), Judit Calbet (2), Aina Zaragoza, Mireia Ferré (4), Andrea Garcia (7), Emma Vicente (5), Patri Cao (1).

Handbol Gavà ‘B’: Laura Valenciano, Mar Ortega, Maria Alcobendas, Laia Fortes, Clàudia Girondo, Clàudia Limones, Esther Gavaldà, Clàudia Nieto, Francesca Mees, Leila Saddok, Agostina Estelrrich, Marta Madueño, Andrea Fernández.

Àrbitre: Josep Cánovas Rodríguez, va excloure a les locals Yaiza Ferré, Fani Caballé i Andrea Garcia, i a les visitants Clàudia Limones i Francesca Mees.

Podeu veure la classificació de la fase d’ascens a la lliga catalana sènior femení quan s’ha disputat la vuitena jornada, clicant a la imatge inferior: