IniciBàsquetEl CB Amposta reacciona després del descans i supera al CB Constantí...

El CB Amposta reacciona després del descans i supera al CB Constantí Green

El Bàsquet Amposta va reaccionar a un complicat inici de partit i es va imposar per 76-68 al CB Constantí Green, al grup 7 de la Tercera Catalana sènior masculina. Els visitants que van començar amb dos triples d’Ortega van anar per davant al primer quart, que finalitzava amb una renda de sis punts favorable al Constantí. Van reaccionar al segon quart, i amb un parcial de sortida 9-2 van capgirar el marcador (24-23), arribant al descans amb una renda de 4 punts (37-33).

En el tercer quart també van portar la iniciativa, amb bones prestacions ofensives, inclosos 4 triples, per situar el 59-52. En l’últim quart es va complicar la situació, els visitants amb l’encert de Yago i Ortega, van aconseguir col·locar l’empat a 63. Va reaccionar l’equip ampostí amb tres triples consecutius, Pastor (2) i Biaanchin, van recuperar la iniciativa per resoldre una situació complicada.

La pròxima jornada el CB Amposta es desplaçarà dissabte a partir de les 19:00 hores a la capital del Baix Camp per medir-se al Reus Deportiu.

CB AMPOSTA, 76 (37)
CB CONSTANTÍ GREEN, 68 (33)

CB Amposta: Pueyo (12), El Idrissi (4), Castan (2), Pastor (22), Fortuño (2), cinc inicial, Masdeu (1), Biosca (17), Dasi, Bianchin (10), Gisbert (6), i Abella. 16 faltes personals. Set triples. 12/29 tirs lliures.
CB Constantí Green: Adrià Maceira (3), Yago (23), Sabaté (4), Ortega (21), Calvo (5), cinc inicial, Sergio Fernández (3), Genis Maceira, Martín (2), Salvador (2), Carlos Sánchez, Santiago (2), Sergio Rodríguez (3). 23 faltes personals, eliminat Sabaté. Set triples (38′). 11/13 tirs lliures.
Àrbitres: Jordi de Antonio i Marta Genius.
Parcials: 15-21, 22-12, 22-19, 17-16.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la quarta jornada de la lliga, clicant la imatge adjunta:

Primer triomf del sènior femení

El sènior femení va aconseguir la primera victòria de la temporada en la seua estrena al grup 8 de la Tercera Catalana, superant a domicili per 55-57 al Bàsquet Arboç.

La igualtat va ser la nota predominant en el joc, d’un partit on les ampostines van anar moltes fases per darrere en el marcador. Les locals van començar anotant dos triples, arribant al final del primer quart per davant (14-7), davant un equip ampostí amb molts problemes ofensius. El segon quart no va tenir un clar dominador, arribant-se al descans amb 29-26.

En el tercer quart les locals van cometre moltes errades en els llançaments des de la línia de tirs lliures en els últims tres minuts, assolint el CB Amposta un parcial 0-8, per avançar se al marcador (40-43). L’Amposta va portar la iniciativa la resta de partit, però tres triples consecutius de Laia Rovira, van permetre a l’Arboç recuperar les opcions de victòria (55 -55). Després Andrea Pujol, decisiva tot el partit, Pujol (28), va anotar els dos punts que van donar la victòria al conjunt ampostí.

CB Amposta: Andrea Pujol (28), Aina Bustos, Coralie Mariné (7), Paula Casajust (18), Ariadna Tomàs (4), cinc inicial, Camila Salazar, Paula Bosch, Olga Sánchez. 21 faltes personals. Un triple. 8/15 tirs lliures.

La pròxima jornada rebran dissabte a les 16:00 hores al CB Morell B.