IniciMotorAleix Saumell segon en E-125 2 temps a l’Enduro de l’Empordà

Aleix Saumell segon en E-125 2 temps a l’Enduro de l’Empordà

Monells va ser escenari de la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduro. La prova organitzada per l’Escuderia Cop de Gas l’Enduro de l’Empordà va comptaramb una inscripció rècord aquesta temporada de més de 150 pilots en les diferents categories de la comptició.

Yago Domínguez (MC 3 Taurons), segon a la classificació scratch, va ser el vencedor de la categoria E-125 2 Temps. Amb 33’32”990. Aleix Saumell (MEC Alcanar) va ser segon, 34’21”090, mentre que Nahuel Santamaria (MC Taulé), ocupava la tercera plaça amb 34’58”500.

Quan tan sols resta una prova per a la finalització del Campionat de Catalunya, prevista per al 30 d’octubre a Calders, i després de les quatre disputades, a Tost doble, Berguedà i Empordà, el pilot de les Cases d’Alcanar, Aleix Saumell, ocupa el segon lloc amb un total de 68 punts, només superat per Àlex Puey, que havia guanyat les tres anteriors carreres, i no va intervindré en aquesta per trobar-se participant al Mundial, que manté el primer lloc amb 75. La tercera plaça és per a Yago Dominguez amb 65.

Foto: Cedida
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies