IniciBàsquetEl CB Amposta reacciona després d’un complicat inici

El CB Amposta reacciona després d’un complicat inici

El Bàsquet Amposta va reaccionar després d’un complicat inici, per sumar una nova victòria. Els visitants van començar molt encertats, anotant quatre triples consecutius, per finalitzar el primer quart amb una renda favorable de 9 punts.

La dinámica del joc va canviar per complert en le segon quart, amb un autèntic festival anotador dels ampostins, per capgirar el marcador, i marxar al descans per davant (44-42).

El tercer temps va ser el més igualat, encara que el conjunt local va augmentar la diferencia, per rematar la feina en l’ùltim quart, per aconseguir un triomf solvent, amb Pastor com a principal argument ofensiu.

CB AMPOSTA, 76 (44)
CB MORELL ‘B’, 61 (42)

CB Amposta: Hamza (5), Castan (2), Marliere (15), Pastor (29), Abella (5), cinc inicial, Dasi (7), Leyenda (6), Pech (7). 23 faltes personals. Dos triples. 16/23 tirs lliures.

CB Morell “B”: Navarro (15), Èric Rdoriguez (5), Espuña (7), Cristian López (21), Sanahuja (10), cinc inicial, Biel López (6), Albert Rubio (3), Lluc Fernández. 20 faltes personals. Sis triples. 13/24 tirs lliures.

Àrbitres: Adrià Marco Blaya i Alexandre Fuentes Sanci

Parcials: 15-24, 29-18, 15-11, 17-8.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de l’onzena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta:

El femení claudica davant la superioritat local

El conjunt local va anar sempre per davant al marcador, després de certificar un parcial de 14-1, en els primers cinc minuts, en els que l’equip ampostí va tenir molts problemes per superar la defensa local. Al segon quart van continuar sense la necessària capacitat ofensiva, anotant tan sols 8 punts, propiciant una renda de 10 punts del Cofran 95 CB Cambrils (32-22).

Molta igualtat després del descans, amb predomini de les defenses sobre els respectius atacs, mantenint l’equip cambrilenc la renda de 10 punts.

En l’últim quart l’equip local va disposar de la seua màxima diferència de 13 punts (50-37), i en els últims minuts van haver-hi poques variacions al marcador, amb els dos equips sense encertar des de la línia de tir lliure.