IniciPoliesportiuTaekwondoEl TKD Alfaro campió de Catalunya sènior masculí per equips

El TKD Alfaro campió de Catalunya sènior masculí per equips

El TKD Alfaro es va proclamar campió de Catalunya sènior per equips, en la competició disputada al pavelló de la Mar Bella de Barcelona.

El club ampostí va ocupar la primera posició masculina amb un total de quatre medalles (1 or, 1 plata, 2 bronze), en una competició amb la participació de 21 equips, amb segon lloc per al Toledo Dong Yang de Sabadell, i tercer del Nazaret. Amb alguns d’aquests components el club ampostí ja havia aconseguit la medalla d’or al català sub-21.

La medalla d’or en la categoria de pes pesat, +87 quilos, va ser per a Andreu Pérez Campos, superant en la final a David Pradols (Nazaret). Genis Gisbert va compartir el bronze amb Tomàs Güell (TKD Avellaneda). Medalla de plata en pes lleuger, 68-74 quilos, per a Arnau Fumadó, que nomès va ser derrotat en la final per Marco Aguilar (Toledo Dong Yang Sabadell).

En pes ploma, 63-68 quilos, Pau Carles Fernández, va compartir el bronze amb Marc Gracian (Hermanos Argudo-Barcelona), amb medalla d’or per a David Lorente (My Ju Cunit), i plata per a José Maria Garcia Martin (Koryo Reus).