IniciBàsquetEl col·lapse en atac en el tercer quart propicia la derrota del...

El col·lapse en atac en el tercer quart propicia la derrota del CB Cantaires amb el líder Alpicat

El Davima Cantaires CB Cantaires, no va poder acomiadar l’any de forma positiva, perdent a la seua pista davant el líder Alpicat.

En el primer quart l’equip tortosí va anar per davant a partir del minut 5, quan va deixar sense anotar al seu rival, amb un parcial 9-0, que li va permetre aconseguir una renda de set punts, imposant la seua bona defensa.

Va continuar dominant el Cantaires al segon quart, fins al minut 4, quan els visitants van estar molt encertats des de la línia de 6,75 i en el tir lliure, situant-se per davant amb una avantatge de dos punts. Va reaccionar el Cantaires, recuperant la iniciativa en els dos últims minuts per marxar per davant al descans (34-30).

Però tot va canviar en el tercer quart. Els visitants van sortir més endollats al joc, davant un conjunt local que va tenir molts problemes ofensius, anotant tan sols 7 punts, mentre l’Alpicat, amb dos triples en el tram final de Repiso i Enric Marin, van situar una bona renda favorable al marcador de vuit punts (41-49).

L’últim quart va ser molt igualat, i el Cantaires va recuperar opcions amb els tres triples, dos d’Arnau Pedret i el de Pruñonosa, reduint diferencies per situar-se a 7 punts, però sense poder certificar la remuntada.

Amb la victòria l’Alpicat es manté com a líder solitari, mentre l’equip tortosí és sisè, amb cinc victòries i cinc derrotes, per a un total de 15 punts.

Després del parèntesi de festes nadalenques, tornarà a la competició al grup 1, de Segona Catalana el 15 de gener a la pista del Cofran 95 CB Cambrils, quart classificat.

DAVIMA CANTAIRES BÀSQUET TORTOSA, 56 (34)
CAFÉ BAR RIBERA CB ALPICAT, 64 (30)

Davima Cantaires Bàsquet Tortosa: Arnau Pedret (6), Lluís Bel (9), Antxon Hernández (7), Arnau Carles (7), Roger Pruñonosa (6), cinc inicial, Martín (2), Luna (5), Mascarell (4), Colomé (4), Espinós (4), Salvadó (2). 18 faltes personals, eliminat Antxon Hernández (40′). Cinc triples.12/21 tirs lliures.

Cafè Bar Ribera CB Alpicat: Sumalla (7), Viñuela (2), Eduard Fernández (6), Sastre (5), Gimeno (5), cinc inicial, Solsona (2), Enric Marin (15), Repiso (3), Arredondo (10), Giribert (5), Roger Marin, Casañé (4). 20 faltes personals, eliminat Gimeno (40′). Set triples.12/16 tirs lliures.

Àrbitres: Rubén Ezequiel Bascetta i Clara Aliana Von der Bee.

Parcials: 14-7, 20-23, 7-19, 15-15

Podeu veure la classificació de 2a catalana (g.1), després de la vuitena jornada de la competició, clicant la imatge adjunta: