IniciFutbol2ª CatalanaEl camp de futbol de la UE Aldeana estrenarà gespa abans de...

El camp de futbol de la UE Aldeana estrenarà gespa abans de finalitzar l’any

L’Ajuntament de l’Aldea procedeix a la substitució de la gespa artificial del camp de futbol de la UE Aldeana. Després de 16 anys es substituiran els 7150 m², s’instal·larà la nova gespa Team Master 40 i es retirarà definitivament la gespa existent que estava molt deteriorada. A partir de l’any 2025 les gespes que contenen cautxú estaran prohibides als camps de futbol i al camp de la UEA s’instal·larà una làmina elàstica, la qual donarà un millor esmortiment per la pràctica esportiva.

L’empresa adjudicatària de l’obra ha estat Sports & Landscape SL, empresa especialitzada en minimitzar l’impacte en el medi ambient i compta amb la certificació en la petjada de CO2 per al muntatge i desmuntatge de la gespa i la reutilització de materials.

Foto: Cedida

Xavier Royo alcalde de l’Aldea declarava que “Després de 16 anys de funcionament d’aquest camp de gespa, el qual es trobava molt deteriorat, era un perill constant per les lesions que podria arribar a produir als nostres jugadors i jugadores. El canvi de la gespa artificial era una actuació totalment necessària i donarà un millor servei als nostres esportistes”.

Els antics canons de regs del camp també seran substituïts i s’instal·larà nova gespa al nou camp annex d’escalfament de l’Estadi La Unió. Les obres de substitució de la gespa ja s’ha iniciat i s’espera que estiguin finalitzades durant aquestes festes de Nadal, a fi i efecte que l’Aldeana ja pugui entrenar i competir al nou camp quan es reprengui la competició, passades les Festes de Nadal.

Foto: Cedida
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies