IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca finalitza la primera volta amb derrota a la Devesa (1-2)

La Rapitenca finalitza la primera volta amb derrota a la Devesa (1-2)

La Rapitenca finalitza la primera volta i el 2022 amb una derrota a la Devesa davant el Castelldefels, que el manté a la cua de la taula classificatòria.

Esperant al nou tècnic va seure a la banqueta com a tècnic Guillermo Camarero, que va introduir alguna modificació, destacant el debut d’Stefi, última incorporació de l’equip en el lloc d’Eric.

Pitjor no podia començar el partit per als locals, que en la primera aproximació del Castelldefels s’avançava al marcador, amb un gol del màxim golejador de l’equip Eslava, aprofitant el llançament d’una falta per part de Pedrol, per superar en un remat de cap a Dan, que tornava a la titularitat.

Els rapitencs tornaven a anar a remolc des de l’inici, i van reaccionar a la recerca del gol de l’empat. Al minut 17 Junior va tenir una gran ocasió, però el seu remat va obtenir la resposta amb molt d’encert del porter Antonell. També ho va provar sense èxit Omar amb un remat de cap. El premi a la insistència local, va arribar al minut 27, en una jugada que va començar amb una bona acció combinada, que culminava Pachu.

Els rapitencs van continuar insistint, però el Castelldefels, també arribava amb perill, destacant una bona intervenció de Dan amb els peus, en una acció de Padilla. Quan semblava que s’arribaria al descans amb empat, en l’últim minut, es va tornar a avançar el Castelldefels, en una brillant jugada de Salamanca per banda, que superava dos defensors rivals, per assistir a Eslava, que rematava després d’efectuar un bon control per superar a Dan.

A la segona part va continuar pressionant la Rapitenca, però amb un excés de precipitació en les seves accions. Cesc als 4 minuts de la represa va posar a prova a Antonell, i Juanito va estar providencial a neutralitzar una jugada amb molt perill de Pachu. El Castelldefels va poder sentenciar en un remat de Salamanca que es va estabellar al travesser. Guillermo Camarero va efectuar alguns canvis a la recerca de més profunditat i frescor a l’equip, però l’equip local tot i arribar amb assiduïtat a l’àrea rival, no creava gaires situacions de perill. Ho van continuar intentant, però amb més voluntat que encert, i sense poder capgirar el marcador advers.

Aquesta setmana començarà a treballar amb la plantilla un nou tècnic, i aprofitant les festes nadalenques, la junta directiva, incorporarà alguns reforços, buscant la reacció de l’equip, que es troba ja en una situació molt compromesa.

UE RAPITENCA, 1
UE CASTELLDEFELS, 2

UE Rapitenca: Dan, Andy, Pachu, Àlex Forés, Peke (Agus, 61′), Omar, Stefi (Jordi Oribe, 72′), Aleix Cuenca, Àlex Samper, Junior, Cesc (Èric, 76’)

UE Castelldefels: Antonell, Juanito, Soriano, Alan, Rubén, Eslava (Massot,88’) Manu González, Padilla (Fran Orellana, 60′), Salamanca (Kevin Díaz, 60′), Pedrol (Uri Escabrós, 78′), Àlex Alba.

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo. Targeta groga als locals Aleix Cuenca i Pachu, i pels visitants a Alan, Rubèn, Fran Orellana i Kevin Díaz.

Gols: 0-1, Eslava (1′); 1-1, Pachu (27′); 1-2, Eslava (44′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la quinzena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: