IniciPoliesportiuHoquei PatinsEl CHP Amposta té opcions però acaba perdent a la pista del...

El CHP Amposta té opcions però acaba perdent a la pista del líder

La major efectivitat del CN Reus Ploms va resultar determinant, en un partit molt igualat, on el líder que compta tots els partits disputats amb victòria, manté la seua excel·lent ratxa després de superar per la mínima a l’equip ampostí.

El conjunt dirigit per Jordi Mirado va donar molta rèplica, jugant a bon nivell, però sense encert en el remat.

Es van avançar els ampostins amb un gol de Joan Esquerré, i després de l’empat local, Pau Esquerré va donar la davantera de nou a l’equip del Montsià. Moltes alternances en aquest primer temps, i després de capgirar el marcador els reusencs, Ferran Pons, marcava el tercer gol, per marxar al descans amb empat.

La segona part va continuar amb molta igualtat, però el Reus Ploms va seguir molt efectiu, i va situar un inquietant 5-3. A 16 minuts per al final Pau Estudillo va reduir diferències, i tres minuts després l’equip local va recuperar la diferència de dos gols. Josep Pons a 11 minuts per al final, va marcar per recuperar les opcions ampostines de puntuar. Ho van intentar, inclús prescindint al final del porter, per tenir un jugador més de pista, per sense poder superar a Candelas.