IniciVoleibolReacció del Volei Roquetes per remuntar davant el Mediterraneo de Castelló

Reacció del Volei Roquetes per remuntar davant el Mediterraneo de Castelló

El Volei Roquetes va reaccionar després d’un primer on li va faltar regularitat, per remuntar un marcador advers, i superar a un complicat rival en un partit que se li havia complicat.

El CV Mediterráneo, arribava amb una dinàmica positiva de joc i resultats, i es presentava com una amenaça per a l’equip roquetenc.

Els 30 punts del seu màxim realitzador Daniel Mata, no van ser suficients, per contrarestar el bon joc col·lectiu dels roquetencs, i l’encert ofensiu dels argentins Mauro Aguilera amb 30 punts i Franco Laurenti amb 21.

Els primers minuts no van tenir un clar dominador, però a partir de l’empat a 5, els locals semblaven tenir la iniciativa a, però només va ser un miratge. Les seues bones accions no van tenir continuïtat, i el Mediterraneo, va agafar el control del joc, per situar-se per davant, i anotar-se el primer set, davant un Volei Roquetes que sempre va anar a remolc.

Va millorar el conjunt local, i el segon set va resultar molt igualat amb empats i mínims avantatges visitants, fins a l’empat el 12-12, que tot i produir-se el temps mort de Climent Navarro, els roquetencs van posar la directa pe situar l’empat.

En el tercer set el Mediterraneo, va dominar fins a obtenir una renda de quatre punts a l’inici (1-5)., mantenint-se la renda fins al temps mort d’Agustín Rodríguez (11-15), provocant la reacció local, fins a situar-se per davant (20-19), coincidint amb dos temps morts gairebé consecutius dels visitants, que no van tenir efecte, els roquetencs van conservar la renda per anotar-se el segon set.

El quart es va mantenir igualat fins que Agustin Rodríguez amb 12-13, va resultar molt oportú amb un temps mort, que va fer reaccionar als seus jugadors, que amb un parcial 6-2, van recuperar la iniciativa, sense donar opció al seu rival, per aconseguir una meritòria i treballada victòria.

CV ROQUETES, 3
CV MEDITERRÁNEO CASTELLÓ, 1

CV Roquetes: Mateo Marzi, Jesús, Franco Laurenti, Jaume, Redu, Albert, Aleix, Mauro Aguilera, Roig, Ferran, Isaak Martí.

CV Mediterráneo Castelló: Luis Vives, Cazac, Trif, Mata, Redin, Ginés, Navarta, Santiago Vives, Montserrat, Kamenov. Lliures, Barranco i Diego Sánchez.

Àrbitre: Adolfo Keim.

Parcials: 0-1 (19-24) (24’); 1-1, 25-20 (24’); 2-1 (25-22) (29’); 3-1 (25-21) (31’). Durada: Una hora i 57 minuts.

Podeu veure la classificació de la Superlliga 2 Masculina, després de l’onzena jornada de lliga disputada, clicant sobre la següent imatge: