IniciHandbolL'Handbol Amposta salva un punt en els últims instants davant el Llevant

L’Handbol Amposta salva un punt en els últims instants davant el Llevant

Un gol de Maria Ventura va permetre a l’Handbol Amposta sumar un punt, trencant la ratxa negativa de derrotes consecutives.

Handbol Amposta i Levante UDBM Marni, van disputar un partit molt igualat, molt diferent del de la primera volta, que va tenir clar domini valencià.

L’equip ampostí va començar ferm en defensa, però amb problemes per anotar, com ho demostra el marcador, que als 15 minuts, només portava tres gols locals, mentre el Levante, continuava portant la iniciativa amb una avantatge, que oscil·lava entre un i dos gols. Van reaccionar les jugadores dirigides per Marc Fornós, i després del 5-7, amb tres gols consecutius es va posar per davant en el marcador. El partit va entrar en una fase de molta igualtat amb successius empats, i una renda favorable a les visitants de tan sols un gol.

Va continuar l’equilibri de forces al segon temps, amb alternances i sense un clar dominador. Amb 19-17 favorable a l’Handbol Amposta, Juan Ángel Perdigon, demana un temps mort, que provoca la millora de les valencianes, per situar-se per capgirar el marcador, i amb l’encert de Rubio, aconseguir un parcial de 2-7, propiciant una bona renda de tres gols (21-24) a menys de 5 minuts per al final, després del temps molt sol·licitat per Marc Fornós. No es resignen a la derrota les jugadores ampostines, i amb un gol de Sílvia Domingo, col·loquen de nou l’empat a 24 gols, a 2’38”, per al final. Teresa López situa de nou per davant a les visitants, i Maria Ventura va pujar el gol de l’empat definitiu a 25.

Després els dos equips van tenir opció de guanyar però sense produir-se mes variacions a l’electrònic.

CLUB HANDBOL AMPOSTA, 25 (11)
LEVANTE UDBM MARNI, 25 (12)

CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (7), Haro, Rieres (2), Juncosa (2), Pujol (1), Domingo (5), Núria Ventura, Pagá (3), Fauchereau, Maria Ventura (4), Gasca (1), Caballé.

Levante UDBM Marni: Requena i Farcas, Guadalupe Pérez, Andreu, López de Cuéllar (3), Beltrán (2), Teresa López (6), Esteve, Madrigal, Ballesteros (4), Daniela Garcia, Balaguer, Rubio (7), Herraez (1), Maestre (2).

Àrbitres: Jesús Valencia i Carlos Campayo de Castella la Manxa, van excloure a les locals, Pujol, Gasca i Vila, i a la visitant Rubio.

Parcials: 1-1 (5′), 3-4 (10′), 3-6 (15′), 7-8 (20′), 10-10 (25′), 11-12 (descans), 13-15 (35′), 16-17 (40′), 19-17 (45′), 20-22 (50′), 21-24 (55′), 25-25 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la catorzena jornada del campionat de lliga, clicant a la imatge inferior: