IniciBàsquetEl CB l’Ametlla de Mar en la seua millor versió supera amb...

El CB l’Ametlla de Mar en la seua millor versió supera amb solvència al líder

El CB l’Ametlla de Mar va disputar un dels seus millors partits de la temporada, sobretot en quan a l’encert ofensiu, superant amb molta solvència al líder El Carme Bàsquet, destacant la inspiració en atac de Pol Aguado i Aitor Gavilán, autors de més de la meitat de punts de l’equip.

CLUB BÀSQUET L’AMETLLA DE MAR, 90 (47)
EL CARME BÀSQUET, 70 (39)

CB l’Ametlla de Mar: Aguado (20), Uriel Sánchez (10), Duque (5), Mayor (13), Vilanova (11) –cinc inicial- Arbós (2), Gavilán (27), Subirats (2). 21 faltes personals, eliminat, Vilanova (38’). Sis triples. 10/16 tirs lliures.

Parcials: 24-21; 23-18; 21-17; 22-14.

Va ser un bon partit de tot l’equip, amb molta regularitat, imposant-se en tots els quarts, superant la vintena de punts en cadascun. El conjunt del Baix Ebre va anar sempre per davant en el marcador, encara que amb diferències mínimes, davant un complicat rival. Al descans el resultat era de 47-39, i les diferències van augmentar en el tercer quart.

A l’últim el CB l’Ametlla va sortir decidit a sentenciar el partit, arribant al minut 37 a disposar d’una màxima renda de 26 punts (86-60), amb parcial 18-4, després del triple de Vilanova. Els visitants van reduir diferències en els últims dos minuts, transformant 8 tirs lliures sense errada.

La vint-i-unena jornada, el diumenge 7 d’abril, el CB l’Ametlla de Mar, a les 19 hores de la tarde jugarà a la pista del CB Calafell, equip situat a la part baixa de la classificació.

Podeu veure la classificació després de la vintena jornada a 1a territorial sènior masculí (grup únic), clicant la imatge inferior: