IniciBàsquetEl sènior femení del CB Amposta reacciona al segon temps i supera...

El sènior femení del CB Amposta reacciona al segon temps i supera al líder

El sènior femení del Club Bàsquet Amposta va superar amb molt bona nota, la segona  confrontació de les dos que tenia davant els primers classificats, superant amb reacció inclosa al segon temps.

CLUB BÀSQUET AMPOSTA, 59 (21)
PARE MANYANET DE REUS, 51 (24)

Club Bàsquet Amposta: Juiette Marsaudon (10), Paula Bosch, Aina Bustos (9), Paula Casajust (11), Maelis Adedjoumon (12), Camila Salazar (3) –cinc inicial- Maria Peral (6), Eugenia Méndez (8). 21 faltes personals, eliminades Paula Casajust (36’) i Eugenia Méndez (39’). Cinc triples. 15/29 tirs lliures.

Parcials: 13-15; 8-9; 19-13; 19-14.

L’equip ampostí donar molta rèplica a un complicat rival, encara que en els dos primers quarts, sempre va anar per darrere al marcador, però amb mínimes desavantatges, arribant al descans després d’un segon quart amb poc encert per part dels dos equips, amb una renda de tres punts per a les jugadores reusenques. La segona part va ser d’iniciativa ampostina, millorant les prestacions ofensives, per col·locar-se per primera vegada per davant 38-36. L’últim quart, tot i els tres triples anotats per les visitants, va anar sempre per davant al marcador.

La pròxima i dinovena jornada de la Primera Territorial sènior femenina, l’equip ampostí jugarà el diumenge 7 d’abril, a les 19:45 hores, a la pista del CB Constantí.

Podeu veure la classificació de 1a territorial sènior femení (grup únic), després de la divuitena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: