IniciFutbol3ª CatalanaEl CD La Cava dona suport al partit benèfic entre el Barça...

El CD La Cava dona suport al partit benèfic entre el Barça i el Nàstic

El CD La Cava, a través d’un comunicat  ha confirmat que el partit benèfic pel temporal Glòria que s’havia anunciat per jugar-se a Deltebre entre el CD La Cava i el FC Barcelona es jugarà finalment a Tarragona el 26 de març i enfrontarà al Nàstic i al conjunt blaugrana.

La mesura, tot i que acceptada i recolzada pel club de Deltebre, no ha agradat als aficionats de les Terres de l’Ebre, que a través de les xarxes socials han mostrat el seu malestar i han lamentat que el FC Barcelona torne a deixar de costat a les Terres de l’Ebre malgrat l’impacte del temporal Glòria al territori, especialment a la zona del Delta de l’Ebre.

 

El CD La Cava ha emès el següent comunicat:

 

“LA CAVA ha assolit el seu objectiu amb el FC Barcelona, que no era d’altre que fer un partit benèfic amb la intenció de recollir ingressos per ajudar a pal·liar les destrosses fetes pel temporal Glòria al nostre territori.

Des del minut 1 de partit, quan el CD LA CAVA va prendre la iniciativa de proposar al FCB el portar a terme un partit benèfic, la proposta va ser efectuada amb un únic objectiu, que era el de recollir fons per ajudar en la causa de les destrosses del temporal Glòria.
Per portar a terme una iniciativa d’aquesta mena, vam donar més reforç al “perquè” es portava a terme el partit benèfic que amb “qui” jugava el partit.
Però el que ha quedat patent al nostre territori, a les Terres de l’Ebre, és que per ser forts, per defensar lo nostre, la nostra gent ha d’estar unida, ha de tenir els mateixos objectius i probablement no ha estat del tot així, perquè el que hem fet és canviar l’objectiu de la iniciativa, donant més importància al “qui” juga que al “perquè” de la iniciativa.
La proposta portada a terme per part del CD LA CAVA al FCB va ser en nom de les Terres de l’Ebre, per tant en nom no tan sols del nostre Club sinó també del nostre municipi i de tots els municipis del nostre voltant. La nostra intenció ha estat en tot moment la de representar a la nostra gent i que tots formessin part d’aquesta iniciativa.
Així doncs, durant la reunió celebrada durant la darrera setmana entre el FCB, la FCF, la Generalitat de Catalunya, i d’altres parts per coordinar l’esdeveniment, en l’objectiu de buscar la millor manera possible de recollir com més fons possibles per ajudar a tothom, i que a la vegada tothom se sentís representat, van decidir que el partit benèfic es jugués entre el FCB i el Nàstic de Tarragona. I que d’aquesta manera, com que l’objectiu del CD LA CAVA era aquest, encara que ens hauria agradat jugar al nostre estadi clar, recolzem plenament aquesta decisió, agraïm tant l’ajuda que ens ha ofert el FCB com també tota la predisposició del Nàstic de Tarragona en aquest esdeveniment.
D’aquesta manera invitem a tots els organismes municipals, a totes les penyes blaugranes i resta d’associacions que volien sentir-se representats en aquest partit benèfic a què participin d’aquest, a fi de recolzar l’objectiu de recollir fons per pal·liar els desperfectes del temporal Glòria a les Terres de l’Ebre, les nostres terres”.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

CD LA CAVA

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 42

Últimes notícies