IniciPoliesportiuAtletismeGabriela Ruiz de l'ATE, medalla d'Or i rècord dels campionats al Català...

Gabriela Ruiz de l’ATE, medalla d’Or i rècord dels campionats al Català Sots-16

Més de dos-cents atletes van participar en el XXV Campionat de Catalunya sots-16 en pista coberta, disputat a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, amb protagonisme ebrenc,
Gabriela Ruiz (Atletisme Terres de l’Ebre), va aconseguir la medalla d’or en la prova de salt de llargada amb una excel·lent marca de 5,51, establint un nou rècord dels campionats, finalitzant a més, en una meritòria quarta plaça en els 60 metres, amb un temps de 8,01.

També va pujar al més alt de podi, Joel Alegre (UA Montsià), en els 60 metres tanques, 8:68. En els 600 metres, Hailu Estrampes (CA Ascó), es va penjar la plata amb un temps d’1:28:48, i quinta posició en llançament de pes, amb 11,05. Medalla de bronze per a Mireia Fèlix (UA Montsià), en salt amb perxa amb 3,00.

Destacar també la quarta posició d’Izan Haynes (Atletisme Terres de l’Ebre), en els 600 metres, 1; 29:89, la quinta d’Arnau Blanch (UA Montsià), 2:45:83, la sexta de Pau Curto (Atletisme Terres de l’Ebre), en llançament de pes, 10,96, juntament amb la sèptima i octava respectivament per als representants de la UA Montsià, Adrià Ripollès en salt de perxa, 3,10, i Rubén Mestres, en salt de llargada, 5,76.