IniciPoliesportiuEscacsEl CE Amposta destaca al XIX Festival Memorial David Garcia Ilundain d'escacs...

El CE Amposta destaca al XIX Festival Memorial David Garcia Ilundain d’escacs actius

Les joves promeses del Club Escacs Amposta van tenir un destacat protagonisme al XIX Festival Memorial David Garcia Ilundain d’escacs actius, disputat a les Cotxeres de Sants a Barcelona, en les categories de sub-8 a sub-20 a 15 minuts més l’increment de 5 segons per jugada.

L’equip sub10 es va proclamar campió de la seua categoria, amb 15.5 punts, mig punt més que el segon classificat, Mollerussa. El Peona i peó va sumar 12 punts i el tercer lloc.

En la competició individual, Josep Marsal Calvet, va aconseguir una fita històrica per al club ampostí, amb el subcampionat amb 6 punts, com Gerard Jurca (CE Montornès), amb triomf en el desempat per al jugador del club ampostí. El campió va ser Isaac Herman (Colon Sabadell Chessy) amb la totalitat dels punts, 8 de 8.. Oriol Najar (Cardona) i Jofre Dea (Mollerussa) amb 5.5 punts van aconseguir la quarta i quinta puntuació respectivament.
En la categoria sub08  van assolir el segon lloc amb 12 punts, només superats per l’Ateneu Colon amb 15.5.

Els jugadors de l’equip sub12 van ocupar el tercer esglaó del podi amb una generació de jugadors amb molt de futur, amb Júlia Miró, Alejandro Sánchez, Guillem Sala i Pol Jordana. El Colon Sabadell Chessy, amb 16.5 punts, va aconseguir el títol per davant del Catalonia-Joviat amb 14.5 i de l’Amposta amb 14.