IniciPoliesportiuEscacsEl CE Amposta protagonista en la fase prèvia del Campionat de Catalunya...

El CE Amposta protagonista en la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’escacs per edats

La tercera jornada del Campionat de Catalunya d’escacs d’edats 2022, en la seua fase a Terres de l’Ebre, va posar a Gandesa el punt final de la competició el passat dissabte. Els resultats de la classificació final deixen entreveure el domini dels escaquistes ampostins en les categories Sub-08, Sub-10 i Sub-12. En totes elles, quasi la totalitat dels tres primers llocs, han estat ocupats per jugadors i jugadores del CE Amposta.

És la primera vegada que els escaquistes ampostins guanyen les tres categories disputades a Terres de l’Ebre (Sub-08, Sub-10 i Sub-12). Altres anys, havien aconseguit guanyar alguna d’elles per separat, però mai la seua totalitat.

Cal destacar els primers classificats. A Sub-08, Darina Massana s’ha imposat guanyant les sis partides del torneig. També, a la categoria de Sub-10, Gerard Tallada les ha guanyat totes, sense deixar opció als seus contrincants. La categoria de Sub-12 ha estat molt renyida en totes les rondes. Els jugadors ampostins s’han anat creuant entre ells en diverses rondes. La primera posició al final del torneig l’ha assolit Júlia Miró. Guanyant les seues categories, Darina i Júlia demostren el gran potencial femení que hi ha als taulers.

Les categories Sub-14 i Sub-16 s’han disputat a Tarragona. Biel Rodríguez, del CE Vila seca, ha guanyat a la categoria Sub-14, aconseguint les sis victòries del torneig. Per la seva banda, a Sub-16, Ruben Vinuesa, del CE Ruy López, ha mantingut la primera posició des de la primera ronda. En aquesta categoria, el jugador ampostí Josep Chavarria ha estat classificat en totes les rondes en segona posició. Però a la sisena ronda no ha pogut guanyar la seua partida i això li ha fet perdre el segon lloc.

Els aparellaments i classificacions de les categories Sub-08, Sub-10 i Sub-12 es poden consultar en aquest enllaç de Chess-Results, mentre que els de les categories Sub-14 i Sub-16 es troben en aquest altre enllaç, també de Chess-Results. Tot els escaquistes queden emplaçats al Campionat de Catalunya d’edats de Sub-08 a Sub-20, que es celebrarà dels dies 9 al 14 d’abril a Vila-seca.

A continuació es llisten els grups amb els tres primers classificats a cada tram d’edat:

Categoria Sub-08

1. Darina Massana Navarro (C.E. Amposta) 6,0
2. Andrés Pérez Monakhov (C.E. Amposta) 5,0
3. Izan Rojas Caceres (C.E. Tortosa) 4,0

Categoria Sub-10

1. Gerard Tallada Serret (C.E. Amposta) 6,0
2. Unai Fontanet Tomàs (C.E. Amposta) 5,0
3. Marc Perolada Segui (C.E. Amposta) 4,0

Categoria Sub-12

1. Júlia Miró Garcia (C.E. Amposta) 5,0
2. Josep Marsal Calvet (C.E. Amposta) 5,0
3. Alejandro Sánchez Vacova (C.E. Amposta) 4,5

Categoria Sub-14

1. Biel Rodriguez Antequera(C.E. Vila-seca) 6,0
2. Unai Bergaretxe Gavalda (Cerap Riudoms) 5,0
3. Pol De La Torre Regadera(C.E. Tarragona) 4,0

Categoria Sub-16

1. Rubén Vinuesa Sorli (C.E. Ruy Lopez) 5,0
2. Tomàs Aceña Morey (C.E.Valls) 4,5
3. Lídia Sierra Magrazo (C.E. Salauris) 4,0

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 67

Últimes notícies