IniciFutbol3ª CatalanaEl CE Arnes no seguirà competint la pròxima temporada

El CE Arnes no seguirà competint la pròxima temporada

ESPORTS // El CE Arnes, després d’una assemblea de socis que ha tingut lloc avui al vespre, ha emès un comunicat oficial anunciant que deixarà de competir la pròxima temporada, la qual cosa suposa la seua renuncia a la Tercera Catalana i a la competició federada després de 13 temporades competint de manera ininterrompuda.

 

El club blaugrana ha anunciat la seua decisió amb el següent comunicat:

 

COMUNICAT OFICIAL 

Avui és un dia trist pel poble d’Arnes i el Club Esportiu Arnes, després de 14 anys i 13 temporades, el club deixarà de competir, i al camp municipal de Les Valletes deixarà de rodar la pilota.

Recordem l’estiu del 2007, on una vintena de joves del poble acompanyats per un grup nombrós de persones d’Arnes, es van reunir al Casal del poble per començar aquesta aventura, amb una cosa que semblava gairebé utòpica, fer un equip de futbol a Arnes, un poble de menys de 500 habitants. 

Avui posem fi a aquest somni… Hi ha diversos motius que ens han fet prendre aquesta difícil i trista decisió: 

 

– la situació actual de la pandèmia del Covidl9 amb la reducció pressupostaria que això suposaria per al club. 

– la falta de jugadors locals i de la zona. 

– les baixes de molts dels jugadors carismàtics que haguéssim sofert aquesta temporada 

– i la indecisió de la FCF en aclarir la situació per la propera temporada, en quan a partits que s’haurà de disputar a la Tercera Catalana.

 

Deixem enrere algun trist record, però sobretot molts de bons. Recordem amb orgull dos ascensos de categoria a la Tercera Catalana, amb celebracions de primer nivell incloses, també dos Iligues guanyades amb el femení; però sobretot volem donar les gràcies als més de 150 jugadors i jugadores, més de 10 entrenadors, 2 presidents i més 30 directius que han passat pel nostre club durant tot aquest temps, sense vosaltres res del que hem viscut hagués estat possible. 

Per últim, també volem donar les gracies a la gent que s’ha implicat d’una manera o un altra amb el club, a la premsa ebrenca pel tracte rebut, a l’Ajuntament d’Arnes, els patrocinadors que hi han col.laborat, i sobretot a socis i aficionats que han fet que els jugadors que han passat del Club Esportiu Arnes sempre s’hagin sentit recolzats i acompanyats i s’hagi fet del municipal de les Valletes un forcí gairebé inexpugnable. 

Sabem que pot ser serà difícil, però esperem que dintre uns anys es pugui tomar a reprendre el futbol a Arnes, segur que si es així serà amb la mateixa il.lusió i passió que ho hem fet aquestes temporades, i en la que hem aconseguit que l’equip i el poble d’Arnes ressonin per totes les Terres de l’Ebre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 19 = 20

Últimes notícies