IniciFutbolEl CE Atlètic Móra la Nova reivindica nous vestidors al municipal Antoni...

El CE Atlètic Móra la Nova reivindica nous vestidors al municipal Antoni Mateu

El Club Atlètic Móra la Nova, amb gairebé un segle d’història, ha experimentat un creixement significatiu en els últims anys. L’any 2014 tenien 80 jugadors i jugadores, i actualment de 198 futbolistes de base. Aquesta temporada, han incorporat equips femenins de base a la seua estructura, amb dos conjunts alevins i infantils formats íntegrament per noies.

Els equips juguen al camp municipal Antoni Mateu de Móra la Nova, un terreny de joc municipal que data de la dècada dels 70 i va ser renovat amb gespa artificial l’any 2015. Des de la seua remodelació els directius del club morenc, consideren una necessitat urgent, la construcció d’uns vestuaris, dels que actualment no en disposa.

Fins ara han estat fent servir els vestuaris del pavelló esportiu de la localitat, situat adjacent al camp de futbol. A causa de l’increment d’activitats esportives al pavelló d’esports, aquests vestuaris es troben a la capacitat màxima d’ús, i això ha creat una situació crítica. En un matí de dissabte poden arribar a haver-hi 6 partits de futbol base al camp, amb uns 130 infants i al voltant de 12 equips de futbol-7. Molts d’aquests infants es troben en la difícil situació de no disposar d’un vestuari on dutxar-se i canviar-se.

Això provoca que hagen d’assistir als partits amb la roba de joc, deixar les seues pertinences al quartet del material i tornar a casa sense poder complir les necessàries tasques d’higiene personal. A més a més, els equips visitants han de compartir els pocs vestuaris lliures del pavelló d’esports (entre 1 i 3). Això significa que, abans de començar el partit, s’han de buidar completament els vestuaris per permetre l’ús per part d’un altre equip, i els equips rivals han de prendre les seues pertinences a la banqueta.

Des del nostre club han fet una crida a les autoritats locals, comarcals i provincials, i es queixen que les autoritats municipals, porten 8 anys prometen en els seus programes electorals, la construcció d’aquests vestuaris, i ho van corroborar fa uns mesos a les eleccions municipals. Segons els directius del club, avui en dia, i després de diverses promeses fetes a mitjans de comunicació per part dels polítics, encara no s’han començat a construir aquestes tan esperades instal·lacions.

Insisteixen en el fet que els infants necessiten aquests vestuaris per complir els seus drets bàsics en matèria d’higiene personal i per oferir un millor servei als infants del club, i als equips visitants. I, en general, Móra la Nova, necessita aquests vestuaris per completar una instal·lació esportiva de qualitat que beneficie tota la comunitat.

Per aquesta raó, han instat les autoritats a complir amb aquest compromís que han promés tantes vegades i que és tan necessari per a la comunitat i l’esport a Móra la Nova.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies