IniciHandbolEl CE Tortosa perd a Sant Esteve davant un rival directe per...

El CE Tortosa perd a Sant Esteve davant un rival directe per la permanència

SÈNIOR MASCULÍ (2a CATALANA)

CH SANT ESTEVE PALAUTORDERA “B” 41 (21)
CE TORTOSA, 36 (19)

CE Tortosa: David Fernández, Jordi Audi, Eleazar Ferrando (7), Blai Carrillo (2), Robert Ciurana (6), Marc Salomó (6), Fermin Burgues (1), Arnau González (2), Martin Katriel Ramirez (9), David Martin, Jaume Cartoixa (3).

El CE Tortosa va caure derrotat a la pista del Sant Esteve de Palautordera B, rival directe per mantenir-se a la categoria. Partit marcat per un inici igualat en el marcador fins als instants finals de la primera part on els locals van distanciar-se de dos gols 21-19.

La segona part va estar marcada per la falta d’eficiència de la porteria tortosina així com alts i baixos en el joc, que és una constant del joc tortosí, propiciant el resultat de 41-36 a favor dels de Palautordera. Per lluitar a la categoria hauran de millorar la mentalitat, al mateix temps que recuperar efectius per a fer un pas endavant en la competició.

JUVENIL MASCULÍ (1a CATALANA)

CH GAVÀ, 31 (18)
CE TORTOSA, 34 (16)

CE Tortosa: Porter:Unai (20 aturades), Jugadors: Manel (2), Damià, Pep (14), Adrián, Gerard (2), Isidro (10), Fran (3), Dídac i Izan (3)

El juvenil tortosí va aconseguir una gran victorià a la pista del líder. Els locals enceten el marcador i l’encapçalen des de l’inici. Els tortosins arriben a Gavà amb 10 jugadors, tot un repte. L’estratègia dels entrenadors estava clara, calia molt de treball d’equip, tant en defensa com en atac, per fer un bon partit. Tot i anar al darrere en el marcador, la intensa feina en defensa, sumada a la gran actuació de l’únic porter desplaçat, fa que la diferència de gols no augmente de 3 i, concentrats en el joc, comença la remuntada. Arribem al minut 18 i empatem a 12. A partir d’aquí el partit adquireix una altra dimensió, es veu igualtat a la pista, punt amunt, punt avall, els visitants aguanten. Aquella regularitat absent en els partits anteriors es fa present en aquest . Només un parell d’errades als instants finals de la primera part fan que els locals encapçalen el marcador a la mitja part, amb el resultat de 18-16.

A la represa els nois continuen concentrats, coordinats, sense defallir. La primera meitat del segon temps l’equip va al darrere,, però seguint molt de prop el rival. Ja ha remuntat a la primera part i ho torna a fer a la segona. Atrapen els rivals al minut 20. El suport del públic visitant desplaçat els encoratja i les aturades del porter els dóna oportunitat per contraatacar, una i una altra vegada, i continuen encapçalant el marcador. Al minut 25 el resultat és de 29-31. Temps mort a 30 segons per al final amb 31-33. S’arriba al xiulet final amb el definitiu 31-34. L’eufòria retinguda es manifesta a la grada i a la pista. Van guanyar el líder a domicili i, el que és més important, disputant un gran partit.

CADET MASCULÍ (1a CATALANA)

CH PARETS DEL VALLÈS, 26 (13)

CE TORTOSA, 31 (18)

El cadet masculí del CE Tortosa es va imposar tot i no estar al nivell dels darrers partits. Fins ben entrada la meitat de la primera part, no havien aconseguit desprendre’s de la fredor i la passivitat, especialment en defensa. El fred que feia al pavelló i potser un cert relaxament, van acabar contagiant l’equip. Així, la primera meitat va acabar amb un 13-18 favorable.

La segona meitat va continuar amb la mateixa tònica: manca d’intensitat i de concentració. Un partit que a estones feia pensar que els locals podrien remuntar. Però era més aviat una falsa sensació, conseqüència de l’apatia defensiva i la manca de fluïdesa en l’atac.

El millor del partit, el resultat final (26-31). El CE Tortosa ha complert amb el tràmit que el consolida en la tercera posició del seu grup.

INFANTIL MASCULÍ ROIG I BLANC (2a CATALANA)

CE TORTOSA BLANC, 22 (11)

CE TORTOSA ROIG, 41 (17)

Partit entre els dos infantils del Tortosa al municipal de Ferreries. El partit va començar amb un parcial demolidor de 0-5 a favor del Tortosa Roig que va imposar el seu físic i experiència, adquirida amb esforç i derrotes que els han fet créixer, davant un Tortosa Blanc que encara està en aprenentatge i evolució. Tot i això després del parcial desfavorable els petits van plantar cara fins al final de la primera part amb un parcial a la mitja part d’11-17.

La segona part va començar amb la mala notícia d’una lesió pel Tortosa Blanc. Suma’t a la  falta de físic, i el joc desplegat dels de segon any han fet que a poc a poc el marcador anés incrementant fins al resultat final de 41 a 22. Cal esperar la ràpida recuperació de Pau Mateu.