IniciHandbolL'Handbol Ampolla s'imposa a Vilanova i segueix líder en solitari

L’Handbol Ampolla s’imposa a Vilanova i segueix líder en solitari

Continua la ratxa positiva de l’Handbol Ampolla, amb victòria en les sis jornades disputades, en la seua estrena com a equip federat, situant-se com a líder en solitari al grup C de la Segona Catalana femenina, amb 12 punts, seguit pel HC Gavà B, amb 10.

En la sexta jornada es va imposar per 38-30 al CH Vilanova i la Geltrú. El partit en principi semblava que no seria tan complicat, per la posició que ocupaven els dos equips en la classificació, però l’equip del Garraf va sorprendre la primera part on van portar la iniciativa al marcador des d’un principi, motiu pel qual Javi Garcia va haver de demanar temps mort per tal de canviar la dinàmica del partit i aixecar un marcador desfavorable de 5 a 9. No va ser fins al minut 25 quan les locals van aconseguir remuntar, arribant al descans amb una mínima diferència de 19-18.

A la segona part, amb una defensa més agressiva, amb moltes recuperacions i alta efectivitat de cara a porteria, l’Ampolla va augmentar en els primers 10 minuts la diferencia a 6 gols, que va anar creixent fins al resultat final de 38 a 30.

Gran partit de Yaiza, amb 5 pilotes recuperades i 8 gols, ben acompanyada per una gran Andrea Garcia, també amb 8 gols, però sobretot, cal destacar a una immensa Aina, en un partit molt complet, amb 10 gols, jugant en vàries posicions, fent gols des de l’extrem, de contraatac i de 6 metres protagonitzant un partit molt complet.

HC AMPOLLA, 38 (19)

CH VILANOVA, 30 (18)

HC l’Ampolla: Anna B. Lopez (4 parades) i Lluïsa Hierro (7 parades), Lidia Zaragoza (1), Andrea Haro (3), Fani Caballé, Cristina Tortajada (4), Yaiza Ferré (8), Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza (10), Mar Mauri, Andrea Garcia (8), Emma Vicente (2), Mònica Martí i Patri Cao.

CH Vilanova: Meritxell, Nura, Laia, Noèlia, Paula, Judit, Gisela, Laia Anglés, Judith Romera, Carla, Lídia, Iris, Saioa, Zara.

Àrbitre, Sr. Mohamed El Hatmi. Va amonestar a Aina Zaragoza per les locals (10′). Va excloure a Andrea Haro (58:10), Andrea Garcia (25′) i Patricia Cao (42:33) del HC Ampolla i a Nura (58:10) i a Judith Romera (44:50) i (52:10) de CH Vilanova.

Podeu veure clicant la imatge la classificació de la 2a catalana femenina en la seua primera fase al (grup C):

La propera jornada:

La pròxima sèptima jornada jugaran al pavelló municipal de Sant Pere de Ribes amb l’Handbol Ribes B, diumenge a les 12:00 hores.