IniciHandbolAl HC Perelló se li escapa un punt a Santpedor en l'últim...

Al HC Perelló se li escapa un punt a Santpedor en l’últim instant del partit

Va ser una autèntica llàstima. El HC Perelló va tenir l’empat gairebé a la butxaca a la pista de l’Handbol Santpedor, però l’equip local va marcar el gol de la victòria pràcticament en l’últim segon del partit, imposant-se per 24-23, en el partit de la sexta jornada de la Primera Catalana.

El partit va ser intens, emocionant i amb molta igualtat, encara que l’Handbol Santpedor va portar la iniciativa durant gairebé tota la primera part, arribant al descans amb 15-12 favorable per a l’Handbol Santpedor.

A la segona part l’equip del Baix Ebre va sortir més endollat a la pista, i la millora en defensa va propiciar la igualtat amb empat quan restaven uns 10 minuts per al final, inclús l’equip perellonenc es va situar amb dos gols d’avantatge, però l’equip local no es va resignar a la derrota i van remuntar amb una acció de contraatac, que acabava amb el gol de la victòria en l’últim segon.

Derrota molt dolorosa per a les jugadores perellonenques, que no van obtenir el premi al seu esforç.

HANDBOL SANTPEDOR, 24

HC PERELLÓ, 23

Handbol Santpedor: Glòria, Gal·la, Tània, Marta, Mireia, Charlotte, Carmen, Cristina, Raquel, Ylenia, Laura Ferrera, Laura Baraldes.

HC Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Núria Ventura, Aida Piñol, Núria Pérez, Noèlia Catalán, Montserrat Moliné, Núria Rebull, Arianna Cornejo, Georgina Teruel, Ester Casanova.

Àrbitre: Sr. Luís Martínez Recobeni. Va treure targetes grogues a la local Glòria (13′) i a la visitant Núria Ventura (8′). Va excloure del partit a Glòria (14′) i (54′), Tània (5′), (35′) i (55′) i Raquel (23′) de l’Handbol Esplugues i a Júlia Tort (39′) i (51′), Núria Rebull (16′) i Arianna Cornejo (10′) del Handbol Club Perelló.

Podeu veure clicant la imatge annexa tota la classificació de 1a catalana sènior femení:

La propera jornada:

El diumenge a les 18:30 hores el HC Perelló, rebrà al seu pavelló a l’OAR Gràcia B de Sabadell, en partit corresponent a la sèptima jornada.