IniciHandbolEl CH Ascó finalitza la primera volta empatat al lideratge amb l'Associació...

El CH Ascó finalitza la primera volta empatat al lideratge amb l’Associació Lleidatana

El CH Ascó ha culminat un excel·lent primera volta en la primera fase A, de la Lliga Catalana, sumant 13 punts, els mateixos que el lider Associació Lleidatana. A més l’equip asconenc és el màxim realitzador dels dos grups de la categoria amb 238 gols marcats, i la seua jugadora Henar Martínez, la màxima golejadora, havent marcat en 60 ocasions, amb una mitjana de quasi nou gols per partit (8,57).

En la sèptima jornada va tornar amb els dos punts del desplaçament a Esplugues de Llobregat, superant per 25-32 al SC Finestrelles Handbol Esplugues, en un partit en el qual sempre va portar la iniciativa en el joc i el marcador.

Les locals només van anar per davant en els primers cinc minuts (2-0), pero l’equip de la Ribera d’Ebre va reaccionar molt ràpidament per situar-se per davant i anar augmentant la seua renda que al descans ja era de 7 gols (8-15). A la segona part van saber administrar i mantenir aquesta bona avantatge que va arribar a una màxima d’inclús 9 gols, sense donar opció en cap moment al seu rival.

FINESTRELLES SC H. ESPLUGUES, 25 (8)

CH ASCÓ, 32 (15)

Finestrelles SC H. Esplugues: Aina (3), Lara (1), Laia Blay (5), Natàlia (10), Anna, Tània (2), Laia Fons, Berta (1), Laia Cassauba, Iratxe, Laia Roya (3), Paula, Laia Soro.

CH Ascó: Anna Rodríguez, Rosa Palmer, Lucía Pasamán, Abril Ferré, Henar Martínez (9), Arantxa Bel (2), Carla Martínez (6), Natàlia Caldes (5), Marta Abella (3), Marina Gasca (2), Paula García (1), Idaira Palenzuela (1), Abril Pujol (1), Laia Ferré, Maria Ventura (2), Judit Lanceta.

Àrbitres: Sergi Ortiz i David Targarona. Van mostrar amonestacions a Berta (51′) i Laia Roya (20′) de les locals i per a Natàlia Caldes (11′) i Judit Lanceta (45′) per les visitants.

Parcials: 2-0 (5′); 3-4 (10′); 4-6 (15′); 6-8 (20′); 7-11 (25′); 8-15 (descans); 12-18 (35′); 13-22 (40′); 16-25 (45′); 19-27 (50′); 22-28 (55′); 25-32 (final del partit).

Clique la imatge per veure la classificació de la Lliga Catalana sènior femenina a la primera fase (grup A):

La propera jornada:

La pròxima jornada, octava i primera de la segona volta, jugarà al CEM Pau Gasol davant el Cooperativa de Sant Boi de Llobregat, tercer classificat.