IniciAtletismeCurses de MuntanyaEl CEM la Cameta Coixa organitza la cursa del Campionat de Catalunya...

El CEM la Cameta Coixa organitza la cursa del Campionat de Catalunya d’Entitats

El CEM La Cameta Coixa organitza aquest diumenge a Miravet la catorzena edici贸 de la cursa que porta aquest mateix nom, ser脿 alhora el Campionat de Catalunya per Entitats i formar脿 part del Circuit de Curses per muntanya de les Terres de l’Ebre.

Una de les novetats ser脿 la recuperaci贸 de l’espectacular sortida des del castell de Miravet ben engalanat. Es donar脿 des del pati d’armes del castell, per vorejar tot el recinte cap a la sortida i agafar els camins i senders recuperats dels avantpassats. Vorejant el riu Ebre, el recorregut continuar脿 recorrent el bosc de ribera pel cam铆 de sirga, i el pas de Barrufemes, per iniciar la pujada fins al punt m茅s alt de la cursa on hi ha una talaia 脿rab que controla el curs fluvial i tota la ribera.

El recorregut de tornada ser脿 per senders envoltats d’elements de pedra seca i records de la guerra civil, pujada al castell i baixada pel cam铆 vell arribant al Cap de la Vila. La recollida de dorsals s’efectuar脿 el mateix dia de la cursa de 7:00 a 8:15 hores i el dia anterior de les 18:00 a les 20:00 a la sala 1 d’Octubre (Pla莽a Arenal). La sortida est脿 prevista a les 9:00 hores per a totes les categories i a les 9:15 per als participants de la marxa. A les 13:00 s’efectuar脿 el lliurament de premis.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

42 + = 47

脷ltimes not铆cies