IniciHandbolEl Centre d'Esports Tortosa presenta el cos tècnic per la temporada 2022/23

El Centre d’Esports Tortosa presenta el cos tècnic per la temporada 2022/23

La temporada 2022-23, el Centre d’Esports Tortosa d’handbol comptarà amb sis equips federats, quatre masculins i dos de femenins. El seu president Magí Marqués en l’acte de presentació del cos tècnic, va destacar l’increment de jugadors i jugadors que s’està produint a la plantilla, i va insistir a mantenir els objectius del club “continuarem treballant per la promoció i el foment de l’handbol, per augmentar el nombre de practicants i la presencia a les escoles“. Pel que fa a l’organigrama tècnic, Alejandro Castro, seguirà com a Director Esportiu, i entrenador del sènior masculí de 2a Catalana, que repetirà competició a la categoria “el nostre objectiu de sortida és intentar consolidar l’equip a la Segona Catalana, i seguir creixent com a equip“.

El juvenil masculí de Primera Catalana estarà dirigit per Georgina Teruel i Martín Katriel; el cadet masculí de Primera Catalana anirà a càrrec de l’asturià Gonzalo Castaño, principal novetat aquesta temporada, que a més jugar amb el sènior, l’infantil masculí de Primera Catalana tindrà com a entrenadors a Fran Teruel i David Fernández; el juvenil femení de Primera Catalana, a Jaume Solé, i l’infantil femení de Segona Catalana, que a Alexandra Albesa.

L’Escola d’Handbol Cucafera per a alevins, benjamins i prebenjamins, femenins i masculins, un dels principals projectes de l’entitat, participarà en les trobades territorials del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i els seus responsables seran Alejandro Castro, David Llatge, Rafel Vidal, David Martín, amb la col·laboració dels monitors del club.

S’incrementarà el treball de promoció amb el minihandabol extraescolars als centres de la ciutat, amb trobades comarcals. Els encarregats d’aquesta tasca seran Alejandro Castro, Georgina Teruel i Gonzalo Castro, David Martín, Fran Teruel amb els monitors de l’entitat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 91

Últimes notícies