IniciFutbol2ª CatalanaEl CF Amposta s'emporta la primera edició del Trofeu Manolo Añó

El CF Amposta s’emporta la primera edició del Trofeu Manolo Añó

El CF Amposta es va adjudicar el primer Trofeu Manolo Año, triangular disputat al municipal ampostí, amb tres partits de 45 minuts, en el que va superar a la UE Valls de Primera Catalana i el CE Cambrils Unió de Primera. Va ser una tarda emotiva amb l’homenatge a Manolo Año, que va estar els últims 55 anys com a massatgista i utiller del club. Una persona estimada per tots i tothom. Un esdeveniment especial per a l’estimat Manolo, que fou protagonista i on el president, Carlos Gilabert, li féu entrega d’una placa commemorativa.

El primer partit entre la UE Valls i el CE Cambrils Unió, va finalitzar amb empat a zero, anotant-se el triomf els cambrilencs en la tanda de penals. En la segona confrontació també es va produir l’empat, en aquesta ocasió a un gol. Quan ja s’havien complit els primers 15 minuts, els ampostins van aprofitar una pèrdua de pilota del rival, provocant l’expulsió del porter Albert Alfonso, que a més va cometre la pena màxima transformada per Felipa. Va reaccionar el conjunt vallenc empatant el partit amb inferioritat numèrica, emportant-se el triomf en la tanda de penals.

El títol es va decidir en el tercer partit amb la clara i contundent victòria per 3-0 del CF Amposta davant el CE Cambrils Unió. Els ampostins van ser superiors i més efectius, aconseguint marcar Quim Cardona en els minuts 15 i 36 i Marc Rubió en el 21.