IniciHandbolEl HC Perelló s'imposa al CH Ampolla en el primer amistós de...

El HC Perelló s’imposa al CH Ampolla en el primer amistós de pretemporada

El HC Perelló va superar per 28-25, al debutant CH Ampolla, en el primer duel amistós de pretemporada dels dos equips sèniors femenins.

Partit molt interessant disputat al poliesportiu del Perelló. Les locals, que actualment competeixen en Primera Catalana, van portar sempre l’avantatge al marcador davant d’un rival de nova creació, que enguany competirà a Segona Catalana i que va donar molt bona imatge.

El primer temps va ser d’iniciativa i domini local, arribant a la mitja part amb una clara avantatge de 19-11. A la segona part, l’Ampolla va posar tota la maquinària en marxa i va decidir donar la majoria de minuts a les jugadores més especialitzades, la majoria provinents de l’Amposta de Divisió Honor Plata, reduint diferències i arribant al resultat final de 28-25. El ritme de les dos parts ha estat totalment diferent.

El divendres vinent els dos equips es tornaran a veure les cares, en el partit de tornada a l’Ampolla. De ben segur que serà de nou un partit amb molts atractius. En aquesta ocasió es van donar minuts de joc ben aprofitats a totes les jugadores.