IniciFutbol2ª CatalanaEl CF Ulldecona perd 3-1 al camp del Vinaròs CF en el...

El CF Ulldecona perd 3-1 al camp del Vinaròs CF en el primer assaig de pretemporada

ESPORTS // Derrota per 3-1 del CF Ulldecona al camp del Vinaròs CF de categoria superior, que va imposar el seu major rodatge i posada a punt, davant un conjunt faldut, encara en l’etapa inicial de la seua pretemporada i en el seu primer assaig.

El tècnic del conjunt faldut Andreu Fibla, va utilitzar el partit per veure en acció alguns jugadors que estan a prova, i en la primera part va posar sobre el terreny de joc un equip més experimental, que es va limitar bàsicament a defensar-se d’un rival que va portar la iniciativa, arribant-se al descans amb 2-0 favorable al conjunt local.

A la segona part amb els canvis i l’entrada d’un onze més semblant al que pot tenir molt protagonisme durant la competició oficial de Segona Catalana, l’Ulldecona va tenir més possessió de pilota, i amb un bon futbol, va acostar-se amb perill a la portería local. Fruit d’aquesta millora en el seu joc, va arribar el gol de David Callarisa, aprofitant una passada a l’esquena dels dos centrals, que va culminar amb un xut creuat al pal llarg. L’equip faldut va tenir més opcions, però en el minut 90, el CF Vinaròs va sentenciar en un contraatac per situar el definitiu 3-1.

La pretemporada del conjunt faldut seguirà aquesta setmana amb els entrenaments i dos tests amistosos el cap de setmana: dissabte jugaran davant un rival que es trobaran a la lliga, el CF l’Ampolla, en el terreny municipal ampollero a partir de les 19 hores de la tarde i diumenge s’enfrontaran en un triangular al municipal de Godall davant l’amfitrió de tercera catalana i que segueix entrenat per pel canareu Juanjo Agustín i el CF Masdenverge, que s’estrenarà amb el primer test amistós de la pretemporada del conjunt que seguirà entrenat per Cristian Torta.