IniciFutbol2ª CatalanaUn gol de Joel Marigot li dóna la victòria al CD Tortosa...

Un gol de Joel Marigot li dóna la victòria al CD Tortosa en l’assaig de pretemporada davant el CF Jesús Catalònia

ESPORTS // El CD Tortosa de Segona Catalana i el CF Jesús Catalònia de Tercera, van disputar un amistós al municipal Josep Otero, que finalitzava amb mínima victòria per 1-0, del conjunt roig-i-blanc, amb el solitari gol aconseguit per Joel Marigot al minut 74.

Partit amb bastants imprecisions on els dos equips van evidenciar encara la falta de rodatge, i en el que els tècnics, van efectuar molts canvis, donant opció a jugadors molt joves del planter. Una primera part marcada pel migcampisme i les poques ocasions de gol, amb els de Pau Alegria ben plantats i atents per no concedir cap escletxa a un rival de superior categoria, sobre el terreny de joc i on el volum de treball d’aquests dies es va deixar notar. No obstant el Tortosa va tenir dos bones aproximacions en una gran intervenció del porter Lucero que des del terra va poder desviar la pilota a servei de cantonada i en una centrada des del carril dret que es va passejar per tota l’àrea sense trobar rematador i per contra els d’Alegria van tenir dos ocasions molt clares a peus de Leo i Lluís que van estar a punt de significar la sorpresa, en ambdues escapades per velocitat que acabaven amb rematades un pel desviades.

A la represa, amb l’entrada de Galera, Duran, Marigot, Rojas baix dels pals i Margalef, un dels jugadors més actius en atac, van tenir als primers compassos un servei de falta de Duran que repelia el porter jesusenc Àlex, desviant a córner una rematada que s’enverinava. A partir d’aquí va seguir la tònica dels primers quaranta-cinc minuts però el Tortosa es va trobar més còmode i va tenir més el control de la possessió davant un conjunt jesusenc ben replegat i que mirava d’aprofitar els contracops amb Aleix, Leo i  Lluís. Precísament Lluís va tenir l’ocasió més clara del partit quan en una pilota filtrada a l’esquena de la defensa es quedava totsol davant Rojas, que li endevinava l’acció i amb la punta del peu evitava la possibilitat que la pilota acabés a gol. La rèplica tortosina va venir minuts més tard en una acció per banda dreta, on una centrada mil·limètrica al cap de Joel Marigot gairebé al punt de penal, acabava amb la pilota al fons de la xarxa amb l’únic gol que enregistraria l’electrònic del municipal tortosí.

CD TORTOSA: Martí, Roger, Marc Fabregat, Eric, Forastero, David, Dani Casas, Ferran, Aleix Salvadó, Marc Bernardo, Guillem. A la segona part han jugat també Rojas, Pau Cid, Joan Gisbert, Pau Valmaña, Pau Abelló, Galera, Duran, Margalef, Joel Marigot.

CF JESÚS CATALÒNIA: Lucero, Pastor, Iniesta, Moha, Eloi, Dani, Pau Martí, Pau Haro, Aleix, Leo, Lluís. També van jugar Àlex (ps), Pellisa, Musta, Joaquim, Enric, Escoda, Vlad, John.

ÀRBITRE, Sr. Víctor Garcia Doz assistit a les bandes per Andreu Sánchez Bermejo i Eric Garcia Estevez. Va amonestar amb targeta groga al visitant Aleix.

Els roig-i-blancs seguiran la seua posada a punt amb una pedra de toc significativa, el nou equip de tercera divisió el FC Ascó dissabte a partir de les 19 hores de la tarde mentre els de la Santa Creu disputaran el seu primer test amistós a casa, dissabte davant el filial de tercera catalana del Tortosa ‘B’ a partir de les 17.45 hores de la tarde.