IniciFutbol salaEl CFS Roquetes accedix sense problemes als quarts de final de Copa...

El CFS Roquetes accedix sense problemes als quarts de final de Copa Tarragona

El CFS Roquetes no va tenir excessius problemes per passar ronda i accedir així als quarts de final de la Copa Tarragona on s’enfrontaran als Guiamets, que protagonitzar una de les sorpreses de la jornada en eliminar al Torredembarra de divisió d’honor (7-3) i disputaran la eliminatòria el proper dissabte 28 de gener a partir de les 17 hores de la tarde.

Els roquetencs no van tenir excessives dificultats per a superar al Vendrell en un partit que es va obrir amb una acció d’estratègia inauguraven el marcador fruit d’una bona passada de Jaume Cuella que aprofitava Pau Benito als vuit minuts de partit, per avançar al marcador als d’Edu Albiol, que havien portat la iniciativa des de l’arrancada del duel generant diverses arribades que no podien culminar, fruit de llargues possessions que els permetien tindre el partit controlat. Dos minuts després, Quique Forcadell materialitzava el segon i tot seguit, el capità Albert Llombart anotava el tercer que posava molt coll avall la eliminatòria quan tot just es duien tretze minuts de confrontació. Amb el marcador clarament favorable, els groguets es sentien còmodes a la pista, mentre que els vendrellencs intentaven arribar a la portería d’Elio amb alguna contra que no fructificava. Amb aquest tanteig arribava al descans.

Lluny de relaxar-se, la represa s’iniciava molt favorable per als roquetencs, que als vuit minuts de la confrontació ja deixaven enllestit el resultat. Jordan als tres minuts feia el quart en una acció individual i Jaume Cuella feia el cinquè en una nova jugada d’estratègia. Tot i la distància al marcador, els del Baix Ebre no es descentraven i amb molt ofici seguien dominant el joc. Encara hi hauria dos gols més, obra de David Solé per deixar el partit sentenciat.

Aquesta setmana serà el torn de reprendre la competició domèstica on els del Baix Ebre, distanciats a cinc punts del líder, el filial del Linyola, amb un partit pendent de recuperar el proper diumenge dia 22 a partir de les 12 del migdia a la pista del coer Laguna, buscarà trencar la dinàmica negativa en que acomiadava l’any on va sumar un punt de sis possibles que els allunyava de la primera posició. Ho faran visitant la pista del Torredembarra a partir de dos quarts d’una del migdia d’aquest diumenge

CFS VENDRELL, 0
CFS ROQUETES, 7

CFS Vendrell: Joan Ramón, Domínguez, Núñez, Nasr, Isaac. També van jugar: Arnau (ps), Ruben, Jordi, Jon, Adrià, Escobar.

CFS Roquetes: Elio, Jaume Cuella, Albert, Marci, Moha. També van jugar: Quique Forcadell, David Solé, Pau Benito, Raúl (ps), Dima, Michael.

Àrbitre: Khalid Hmitti Kouryani. Va amonestar al visitant Elio (6’).

Gols: 0-1, Pau Benito (8’); 0-2, Quique Forcadell (11’); 0-3, Albert (13’), 0-4, Michael (23’); 0-5, Jaume Cuella (24’); 0-6, David Solé (28’); 0-7, David Solé (34’).