IniciFutbol4ª CatalanaEl Tivenys encadena la quarta victòria consecutiva, abans de rebre al líder

El Tivenys encadena la quarta victòria consecutiva, abans de rebre al líder

En el primer partit de l’any, el Tivenys va allargar la bona ratxa per la qual travessa encadenant la quarta victòria consecutiva davant un rival de la part mitja-alta de la taula, l’Olímpic ME, que encadena després d’aquest partit la tercera ensopegada consecutiva, amb la pitjor ratxa des de l’inici de temporada. Els deixebles d’Ignasi Mauri, que aquest dissabte rebran al líder Pinell al ‘fortí’ de la Valleta (on només han deixat escapar quatre punts després dels dos primers empats en les tres primeres jornades davant el filial del Camarles i la Fatarella), poden entrar dins la lluita per les primeres places, després d’haver superat una fase en que van encadenar tres derrotes consecutives que l’havien allunyat de les primeres places. Ara són set punts els que els distancien de la primera posició que marquen els d’Albert Lizaso.

Una primera meitat, amb un alt nivell de resolució ofensiva dels davanters tivenxans li permetia als del Baix Ebre donar un cop d’efecte davant un conjunt morenc que encaixava un 0-3 contundent, després d’un clar penal comés per la defensa riberenca en rebotar-li la pilota a les mans a un defensor, que Sergi Doblado s’encarregava de transformar des del punt fatídic als primers compassos. Sense temps de digerir el gol, Altadill abans dels deu minuts ampliava el vagatge ofensiu dels de Mauri, que amb la tercera arribada als dominis morencs Adama culminava amb el tercer gol que encaminava la sentència. No obstant això, abans de la mitja hora, una greu concessió defensiva visitant li permetia a Sergio retallar distàncies des de gairebé el mig del camp i retornava la emoció al partit en arribar al descans.

S’obria el partit a la represa i els d’Àlex Curto feien una passa endavant i posaven una marxa més un cop iniciada la segona meitat. El partit es convertia en un anar i venir a les dos àrees que malgrat tot no aconseguien definir els atacants d’ambdós equips, arribant-se amb la incertesa de l’1-3 a la recta final quan una centrada des de línia de fons li permetia a Abde tancar la confrontació amb el quart gol, que consolida al Tivenys entre la terna de candidats a l’ascens de categoria.

CE OLÍMPIC ME, 1
UE TIVENYS, 4

CE Olímpic ME: Gallego, Sergio, Galende, Pau, Albert Solé, Bobis, Melchor, Gasca, Òscar, Eric, Martí. També van jugar: Yassine, Edu, Pol, Aissa.

UE Tivenys: Bernat, Altadill, Àlex Fernández, Vicente, Platero, Jordi Sanz, Gio, Joan Miquel, Pau, Adama, Doblado. També van jugar: Joan, Musta, Abde, Miquel Piñol, Montolio, Francesc Piñol.

Àrbitre: Maksym Skoblyuck Ris, de la delegació arbitral ebrenca. No va amonestar a cap jugador dels dos equips.

Gols: 0-1, Doblado (p) (3’); 0-2, Altadill (10’); 0-3, Adama (22’), 1-3, Sergio (27’); 1-4, Abde (82’).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la dotzena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: