IniciFutbol salaEl CFS Roquetes deixa escapar els primers punts de la temporada a...

El CFS Roquetes deixa escapar els primers punts de la temporada a casa

Primers punts que s’escapen del pavelló municipal de Roquetes, a Divisió d’Honor. Els CFS Roquetes després de situar-se amb un 3-1 a l’inici de la represa, van veure com li donaven la volta al marcador els lleidatans, i tot i empatar a falta de tres minuts per obra de Quique, van ficar setge a la porta visitant no podent marcar el cinquè. Empat agredolç tot i mantenir la imbatibilitat a casa, degut al fet de no poder recuperar el lideratge aprofitant l’ensopegada del líder Linyola a la pista del Solsona (4-0) i veure’s superats a la taula pel Valls, el Mediterrani Cambrils i el Baró de Maials, que guanyaven els seus respectius compromisos i superaven als del Baix Ebre.

Conscients de l’ocasió que se’ls presentava per davant, els deixebles d’Edu Albiol sortien molt concentrats i dominant el control de l’esfèric que poc va tardar a establir el gol amb el qual trencaven l’equilibri al marcador. Era en una acció d’estratègia que aprofitava Jaume Cuella per a perforar per primer cop la porta lleidatana als dos minuts de partit. Els del Baix Ebre, se sentien còmodes i generaven diferents situacions de gol que no aconseguien traduir a l’electrònic mantenint la incertesa fins a que al quart de joc, en l’unica ocasió clara de gol que disposaven els de la Terra Ferma, aconseguien tornar l’equilibri al resultat. No obstant això, el Roquetes seguien insistint i imposant el seu ritme de joc i a dos minuts d’arribar al descans arribava el segon gol que els tornava a posar en avantatge altre cop en una acció culminada pel propi Jaume Cuella, que establia el 2-1 amb que s’arribava a l’equador de la confrontació.

A la represa, els locals sortien decidits a sentenciar l’encontre i només en tres minuts de marge en tenien suficient per a ampliar el marge al marcador fruit d’una combinació entre Jordan i Quique Forcadell que establia el tercer i li donava un avantatge de dos gols als d’Edu Albiol. Però quan el partit semblava del tot controlat pels locals, mostrant-se molt superiors al rival de torn, cinc minuts de desconnexió total li representaven als del Maristes donar-li la volta al marcador, davant la incredulitat dels locals, que no se’n sabien avenir. Del minut 30 al 35, tres gols dels lleidatans li donaven la possibilitat de cobrar per primer cop en aquesta temporada al municipal roquetenc. Es va combinar, un xic de fortuna visitant amb un relaxament local, que situava un 3-4 que feia perillar la imbatibilitat del Roquetes com a local en aquesta temporada. Però, es sobreposaven i a falta de tres minuts per al final del partit, i amb el joc de cinc en pista, Quique Forcadell aconseguia el gol que retornava la igualtat al marcador. A partir d’aquí, l’assetjament dels roquetencs va ser engoixant però a la vegada infructuós. Un punt, que sap a poc, i que els relega a la cinquena posició de la taula a tan sols dos punts de la primera posició que ocupa el Linyola.

CFS ROQUETES, 4
CE MARISTES MONTSERRAT LLEIDA, 4

CFS Roquetes: Elio, Jaume Cuella, Albert, Fran, Quique Forcadell. També van jugar: David Solé, Marci, Raúl (ps), Jonhy, Tahar, Pau Benito, Jordan.

CE Maristes Montserrat de Lleida: Eric, Víctor, Raúl, Oriol, Eduard. També van jugar: Adrià, Guillem, Roca, Armand, Guillem, Sitjà.

Àrbitre: Sergi Caubet Milla i Adrià Sanmartí Luque del comitè tècnic arbitral de Lleida amb Josep Prades Vidal de jutge assistent, del comitè tècnic arbitral de Terres de l’Ebre. Van amonestar a David Solé (9′) i Quique Forcadell (11′) del CFS Roquetes i a Raúl (5′) del CE Maristes Montserrat de Lleida.

Gols: 1-0, Jaume Cuella (2’); 1-1, Roca (15′); 2-1, Jaume Cuella (18’); 3-1, Quique Forcadell (22′); 3-2, Quique Forcadell (pp) (29’); 3-3, Sitjà (30′); 3-4, Roca (34′); 4-4, Quique Forcadell (37′).

Teniu la classificació del grup tercer de Divisió d’Honor catalana, després de la novena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: