IniciFutbol3ª CatalanaLa Cava perd la imbatibilitat a la Cala en el partit de...

La Cava perd la imbatibilitat a la Cala en el partit de recuperació (2-1)

Aprofitant la jornada de descans que afrontaven aquest passat cap de setmana es va aprofitar a recuperar l’únic partit que hi ha pendent, de la vuitena jornada (que va quedar suspés pel fort vent que bufava a la Cala) entre un conjunt calero que aspirava a enganxar-se a la lluita per les primeres places (sumant la setena jornada consecutiva on ha sumat 17 punts de 21 possibles) i un la Cava que es presentava com a l’únic equip que quedava invicte dins la categoria.

La moneda va acabar caent de part local, que va aprofitar un inici de partit on van saber treure rendiment de dos concessions defensives visitants en la sortida de pilota que interceptaven els de Xavi Subirats i muntaven dos contres letals que definien Xavi Fages i Ivan Vidal abans de la primera mitja hora de joc. Tot i així, eren els visitants qui gaudirien d’una primera ocasió amb el 0-0 al marcador amb una rematada d’Adri Alonso que rebutjava el travesser als catorze minuts, que trencava l’inicial assetjament calero que disposava d’innombrables ocasions davant un Figo incommesurable. No obstant això, no va poder res en les accions dels gols que li donaven un còmode avantatge al descans als locals.

A la represa, amb el partit molt coll amunt, la Cava de Jordi Roca va sortir més incisiu i va mirar de pressionar davant els dominis d’Erik arriscant des del primer minut amb un plantejament molt més arriscat cercant el gol que els enganxés al partit, deixant una línia de tres al darrera que propiciava que a la contra puguessin fer el tercer i sentenciar els locals. El penal clar comés sobre De la Torre, a l’afegit, d’Adri Alonso no evitava que puguessin evitar la desfeta després de més d’un any sense caure derrotats.

Podeu veure el partit íntegre clicant al següent enllaç d’Esports TE:

SCER L’AMETLLA DE MAR, 2
CD LA CAVA, 1

SCER l’Ametlla de Mar: Erik, Salas, Xavi Callau, Marc Brull, Jordi Callau (Héctor, 79’), Sergi Callau, Froi, Emma (Khalifi, 85’), Xavi Fages, Gerard, Ivan Vidal (Marc Pallarés, 89’).

CD la Cava: Figo, Eloi, Pau Valmaña (Yatma, 45’), Madero, Sergi Bel, De la Torre, Guillem, Adri Alonso, Aleix Zaragoza (Raúl, 89’), Crespo (Albert Ramírez, 73’), David Garcia (Moi, 66’).

Àrbitre: Raúl Alfageme Aporta del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Targetes per a Jordi Callau (69’), Emma (85’) i Sergi Callau (88’) dels locals i per a Sergi Bel (40’), Albert Ramírez (88’) i Moi (89’) dels visitants.

Gols: 1-0, Xavi Fages (21’); 2-0, Ivan Vidal (28’); 2-1, Adri Alonso (p) (90’+2’).

Podeu veure la classificació després d’actualitzar-se després d’aquest partit de recuperació que ha posat al dia la taula del grup primer de tercera catalana, clicant la imatge inferior: